Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Βρετανία: «Οι ενήλικοι ανέλαβαν και πάλι» – Πανηγυρίζει ο CEO της Ryanair για τον Ρίσι Σούνακ

Βρετανία: «Οι ενήλικοι ανέλαβαν και πάλι» – Πανηγυρίζει ο CEO της Ryanair για τον Ρίσι Σούνακ
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

«Οι ενήλικοι ανέλαβαν και πάλι», σχολίασε για τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ ο CEO της Ryanair, Μάικλ Ο’Λίρι, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή του στον νέο ένοικο του νούμερου 10 της Ντάουνινγκ Στριτ και νέο ηγέτη των Τόρις.

Ο Ρίσι Σούνακ έχει να λάβει «δύσκολες αποφάσεις», δήλωσε ο CEO της Ryanair, όμως σε κάθε περίπτωση «οι ενήλικοι ανέλαβαν και πάλι» την πρωθυπουργία. 

«Απαλλάσσονται από μερικούς από τους ανθρώπους που ήταν εκεί, από τον Μπόρις Τζόνσον μέχρι την Λιζ Τρας, όλη την πτέρυγα του Brexit στο κόμμα των Τόρις – είναι παράφρονες», δήλωσε ο Ο’Λίρι στο Reuters.

Άλλωστε, ήταν ήδη γνωστά τα συναισθήματά του τόσο για τον Μπόρις Τζόνσον όσο και για τη Λιζ Τρας, καθώς όταν εκείνη παραιτήθηκε από πρωθυπουργός της Βρετανίας, της έβγαλε «boarding pass» για «οποιονδήποτε» προορισμό ενώ είχε δηλώσει ότι δεν θα βοηθήσει τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας να επιστρέψει από τις διακοπές του για να δηλώσει εκ νέου υποψηφιότητα.

https://twitter.com/Ryanair/status/1583074534202408960

«Ιστορική» ημέρα για τον Μπόρις Τζόνσον

Από τη μεριά του, ο Μπόρις Τζόνσον απηύθυνε σήμερα (25.10.2022) τα συγχαρητήριά του στον πρώην υπουργό του επί των Οικονομικών, Ρίσι Σούνακ, για την ανάληψη εκ μέρους του της πρωθυπουργίας αυτή την «ιστορική», όπως την χαρακτήρισε, ημέρα.

«Συγχαρητήρια στον Ρίσι Σούνακ αυτή την ιστορική ημέρα, είναι η στιγμή για κάθε Συντηρητικό να προσφέρει την πλήρη και εγκάρδια υποστήριξή του στο νέο πρωθυπουργό μας», έγραψε ο Τζόνσον στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις