Κόσμος

Βρέθηκε η 16χρονη ιστιοπλόος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης Αμπι Σάντερλαντ της μικρής Καλιφορνέζας ιστιοπλόου, τα ίχνη της οποίας

είχαν χαθεί στον Ινδικό Ωκεανό.

Σύμφωνα με τους γονείς της η μικρή ιστιοπλόος εντοπίστηκε, είναι πλέον ασφαλής και καλά στην υγεία της.

Το σκάφος της Αμπι με την επωνυμία Wild Eyes εντοπίστηκε από διασώστες οι οποίοι επέβαιναν σε αεροσκάφος Airbus Α330 της Αυστραλίας.

Η 16χρονη Αμπι ξεκίνησε από την Καλιφόρνια τον περασμένο Ιανουάριο με στόχο να πραγματοποιήσει μόνη της με ιστιοπλοϊκό σκάφος το γύρο του κόσμου. Φάνηκε να εγκαταλείπει προσωρινά το φιλόδοξο όραμά της, όταν αναγκάστηκε, τον Απρίλιο, να σταματήσει στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής για επισκευές στο σκάφος της.

Αργότερα ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει το ταξίδι της. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στη Βόρεια Γαλλία - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες ο πρώτος απολογισμός
Συγκλονιστικό βίντεο - Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε τον έλεγχο μετά από αδιαθεσία και έπεσε σε βεράντα πιτσαρίας στη Νορμανδία
Γαλλία