Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

Χαμόγελο του παιδιού: Η ανακοίνωση για την 14χρονη στα Σκόπια – «Το κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο»

Χαμόγελο του παιδιού: Η ανακοίνωση για την 14χρονη στα Σκόπια – «Το κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νεκρή στα Σκόπια βρέθηκε η 14χρονη Vanja Gjorchevska, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση και μάλιστα, για την υπόθεση είχε βγάλει alert και «Το χαμόγελο του παιδιού», στο πλαίσιο της μεγάλης κινητοποίησης για τον εντοπισμό της ανήλικης.

Δυστυχώς η εξαφάνιση του κοριτσιού είχε τραγικό τέλος, καθώς η 14χρονη βρέθηκε νεκρή στα Σκόπια, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από «Το χαμόγελο του παιδιού», που βγήκε τη Δευτέρα (4/12/23).

Η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 27 Νοεμβρίου 2023, κατά τις πρωινές ώρες ενώ πήγαινε στο σχολείο της στα Σκόπια. Αμέσως μετά την εξαφάνισή της και την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά και της Αστυνομίας στα Σκόπια, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον συντονισμό των ενεργειών σε όλες τις γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από «Το χαμόγελο του παιδιού» οι τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία και το
Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας αναφέρουν πως η ανήλικη εντοπίστηκε νεκρή στα Σκόπια.

Το κορίτσι απήχθη το πρωί της ημέρας που εξαφανίστηκε και βρέθηκε δολοφονημένο. Η τραγική είδηση του άδικου χαμού της Vanja έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών…

 

 

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις