Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Χαμός με τον Ζόραν Ζάεφ και την πολυτελή βίλα με πισίνα στη Χαλκιδική

Χαμός με τον Ζόραν Ζάεφ και την πολυτελή βίλα με πισίνα στη Χαλκιδική

Φωτιές άναψαν στον Ζόραν Ζάεφ δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία σύμφωνα με τα οποία ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας έχει περάσει τα τελευταία δυο χρόνια σε πολυτελέστατη βίλα «φρούριο» στη Χαλκιδική. Ο ίδιος διαψεύδει ότι την αγόρασε αλλά η αντιπολίτευση… φωνάζει.

Το θέμα έφεραν στη δημοσιότητα ΜΜΕ από τη Βουλγαρία. Ο Ζόραν Ζάεφ πέρασε τις διακοπές του στην πολυτελή βίλα στη Χαλκιδική, μέσα στο συγκρότημα κατοικιών «Agnanti Villas», μόλις 100 μέτρα από την αμμουδιά. Το σπίτι, σύμφωνα με ντόπιους που επικαλείται η βουλγαρική ιστοσελίδα BIG5, έχει αγοραστεί από την εταιρία που σχετίζεται με τον αδερφό του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, του Βάις Ζάεφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζόραν Ζάεφ και η οικογένειά του λατρεύουν τη Χαλκιδική και έρχονται κάθε χρόνο για διακοπές. Αλλά αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα δεν αφορούν μόνο στις διακοπές του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας αλλά την αγορά ενός σπιτιού.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν και φωτογραφίες από τη βίλα που έχει και δική της πισίνα (η μοναδική από τα 4 οικήματα), ο Ζόραν Ζάεφ βρέθηκε εκεί για έναν μήνα, τον περασμένο Αύγουστο.

Η βίλα βρίσκεται στο τέλος της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, ακριβώς απέναντι από τη Σιθωνία.

Η BIG5, επικαλούμενη ντόπιους, ανέφερε επίσης ότι ο Ζόραν Ζάεφ είχε προσκαλέσει στη βίλα πολύ κόσμο, από τη Βόρεια Μακεδονία, το Κόσοβο ακόμα και πολιτικούς από τη Βουλγαρία.

Το πολυτελές σπίτι – καταφύγιο του Ζόραν Ζάεφ, φαίνεται μόνο από την ακτή και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μόνο αν ξέρει κανείς που να κοιτάξει καθώς υπάρχουν μπροστά δέντρα.

Το 2018, το site Press 24 είχε μεταδώσει ότι ο Ζόραν Ζάεφ είχε αγοράσει ένα τριώροφο κτίριο μέσα σε κτήμα 300 τετραγωνικών στα Νέα Μουδανιά. Η αποκάλυψη, τότε, είχε επίσης προκαλέσει σάλο και γι’ αυτό είχε αποφασιστεί να αγοραστεί ένα καινούργιο σπίτι, η οποία θα ήταν μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα και επισήμως δεν θα συνδεόταν άμεσα με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας.

Με την αντιπολίτευση να «σηκώνει» το θέμα και να ζητά εξηγήσεις, η κυβέρνηση Ζάεφ έσπευσε να διαψεύσει πως ο πρωθυπουργός της χώρας έχει αγοράσει πολυτελές σπίτι στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής. Χαρακτηρίζει fake news το δημοσίευμα και ζητά απ’ όσους το έχουν αναπαράγει, να ανακαλέσουν και υποστηρίζουν ότι ο Ζόραν Ζάεφ δεν έχει καμία σχέση με την αγορά του εν λόγω ακινήτου. Αλλά δεν αναφέρει τίποτα για τον αδερφό του. Διαμηνύει δε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Απαντώντας μάλιστα, η BIG5 κάλεσε την κυβέρνηση Ζάεφ, πρώτα να μάθει βουλγάρικα και μετά να διαψεύδει γιατί στο κείμενο δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας αγόρασε την πολυτελή βίλα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις