Κυριακή, 25 Φεβ.
19oC Αθήνα

4+1 απλά κόλπα να παίρνεις περισσότερα likes στις φωτογραφίες στα social media

4+1 απλά κόλπα να παίρνεις περισσότερα likes στις φωτογραφίες στα social media

Όλα μπορεί να ξεκινήσουν από μια απλή φωτογραφία, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να βγείτε σαν μπούφος!

Όλοι θέλουν να βγαίνουν ωραίοι στις φωτογραφίες, ακόμη και εμείς. Και τι ζητάμε; Μία φωτογραφία που θα μας κάνει να φαινόμαστε 8 φορές πιο όμορφοι από ό, τι πραγματικά είμαστε (Ναι, γίνεται). Μια φωτογραφία που θα κάνει την κοπέλα των ονείρων μας να μας προσέξει στα social media.

Δείτε πέντε απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βγαίνετε καλύτεροι στις φωτογραφίες ακόμη και αν δεν το έχετε!

Μην κρατάτε ένα ποτό στο χέρι

Κάποιος έξυπνος άνθρωπος κάποτε είπε: «Μην βγαίνετε ποτέ φωτογραφίες με ένα ποτό στο χέρι». Συμφωνούμε, δεν είναι μια ωραία εικόνα και μπορεί συχνά να σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο αμήχανος, παρά cool. Το ποτό απλά κρέμεται στο χέρι σας, σαν ένα πρόσθετο εξάρτημα. Αυτός ο κανόνας περιλαμβάνει μπύρα, κρασί και σαμπάνια. Ένα ποτό που είναι αποδεκτό είναι μια Pina Colada, αλλά και αυτό υπό… προϋποθέσεις.

Να ξέρετε πιο κουμπί πρέπει να είναι κλειστό

Είτε φοράτε ένα πουκάμισο, είτε ένα μπλουζάκι (ή και τα δύο) πρέπει να γνωρίζετε πoια κουμπιά πρέπει να είναι κουμπωμένα. Πρώτον αν φοράτε γραβάτα, τότε το επάνω κουμπί του πουκαμίσου θα πρέπει να είναι πάντα κλειστό και όχι αυτά τα χαζά στυλ «χαλαρή γραβάτα», γιατί θα δείχνετε απλώς τεμπέληδες. Εάν φοράτε σακάκι τότε βεβαιωθείτε ότι είναι κλειστό το πάνω κουμπί του. Το ίδιο ισχύει και για τα δίκουμπα σακάκια. Αν φοράτε παντελόνια (και ελπίζουμε να φοράτε), ελέγξτε ότι το «μαγαζί» σας θα είναι κλειστό!

Σταματήστε τα σύμβολα με τα χέρια σας

Είναι κάτι που δεν θα καταλάβουμε ποτέ. Τα σύμβολα τύπου, «like», «peace», «devil» και ότι υπάρχει γενικότερα σε emoji, θα πρέπει να περιορίζονται στα ενοχλητικά κοριτσάκια στα nightclubs και όχι σε ενήλικες άνδρες στις φωτογραφίες. Ήμαρτον…

Τελειοποιήστε το χαμόγελο σας

Δώστε προσοχή σε όλες τις χάλια φωτογραφίες του εαυτού σας και μάθετε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε. Εστιάστε στις λεπτομέρειες και εντοπίστε τι ακριβώς χρειάζεται για να βελτιωθείτε. Επίσης όσον αφορά το βλέμμα, αποφεύγουμε αυτό του χάννου (ανοιχτό στόμα, απλανές βλέμμα).

Μην κοιτάτε απευθείας στην κάμερα

Ο Steve McQueen, ο Marlon Brando και ο Paul Newman είχαν όλοι ένα κοινό. Συχνά φωτογραφίζονταν σε ανύποπτες στιγμές. Στιγμές που έχουν καταγραφεί στο χρόνο και θα ζήσουν για πολλές γενιές ακόμα. Έτσι αν γνωρίζετε ότι υπάρχει μια φωτογραφική μηχανή γύρω σας, τότε αγνοήστε την, επιβραδύνετε τις κινήσεις σας, διασκεδάστε και με λίγη τύχη θα σας προσκυνήσουν για την όμορφη στιγμή σας.

Δεν σας εγγυόμαστε ότι θα έχετε την ιδανική φωτογραφία, ωστόσο, αν ακολουθήσετε τα παραπάνω οι ελπίδες σας πολλαπλασιάζονται.

Πηγή: perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις