Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Scooby Doo: Η Velma είναι επίσημα ομοφυλόφιλη στη νέα ταινία

Scooby Doo: Η Velma είναι επίσημα ομοφυλόφιλη στη νέα ταινία

Η αγαπημένη χαρακτήρας των ταινιών Scooby Doo, η Velma, είναι και επίσημα ομοφυλόφιλη, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια και τις υποψίες των θαυμαστών που υπήρχαν εδώ και δεκαετίες, όπως φάνηκε από μια σκηνή της νέας ταινίας.

Τα στιγμιότυπα της καινούριας ταινίας «Trick or Treat Scooby-Doo!» έχουν γίνει viral στα social media, αφού η Velma μένει άφωνη όταν η παρέα της Mystery Inc. συναντά την σχεδιάστρια κοστουμιών Coco Diablo και εκεί φαίνεται να αποκαλύπτεται ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Όσο η Coco Diablo τινάζει τα μακριά άσπρα μαλλιά της, η Velma παρακολουθεί τη σκηνή και παρατηρεί ότι έχει «απίστευτα γυαλιά!, καταπληκτικό ζιβάγκο!, προφανώς υπέροχη!, λατρεύει τα ζώα!», ενώ τα γυαλιά της θολώνουν και τα μάγουλά της κοκκινίζουν όσο λέει τη χαρακτηριστική της φράση «jinkies».

Ήταν κοινό μυστικό εδώ και πολλά χρόνια η σεξουαλικότητα της Velma τόσο μεταξύ των θαυμαστών όσο και των δημιουργών του Scooby Doo. Άλλωστε, οι James Gunn και Tony Cervone το είχαν επισημοποιήσει, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το δείξουν και στην οθόνη.

Ο James Gunn είχε γράψει στο Twitter ότι «προσπάθησε» να κάνει τη Velma λεσβία στις live action ταινίες, λέγοντας ότι «το 2001 η Velma ήταν ρητά γκέι στο αρχικό μου σενάριο. Αλλά το στούντιο συνέχισε να το αφήνει διφορούμενο ώσπου τελικά την παρουσίασε να έχει σχέση με ένα αγόρι».

Κατά τη διάρκεια του Pride Month πριν από δύο χρόνια, ο Tony Cervone είχε γράψει στο Instagram ότι «το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά η Velma στο “Mystery Incorporated” δεν είναι bi. Είναι γκέι. Πάντα σχεδιάζαμε ώστε η Velma να συμπεριφέρεται με λίγη ασάφεια και εκτός χαρακτήρα όταν έβγαινε με τον Shaggy, επειδή αυτή η σχέση ήταν λάθος για εκείνη».

Με πληροφορίες από Variety

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις