Lifestyle

Απρόσμενη συνάντηση Φουστάνου-Θεοδωρίδου!

Έπιναν το ποτό τους σε διπλανά τραπέζια και αντάλλαξαν μόνο... δυο λόγια τυπικά!

Τετ-α-τετ βρέθηκαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η Νατάσα Θεοδωρίδου κατά τη βραδινή τους έξοδο σε γνωστό κέντρο διασκέδασης. Οι δυο τους, με διαφορετική παρέα ο καθένας, πήγαν να πιουν ένα ποτό στο μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης και βρέθηκαν σε διπλανά τραπέζια.

 
Σύμφωνα με το STAR, o γνωστός πλαστικός χειρούργος και η συνοδός του μπήκαν στο μαγαζί λίγο μετά τις 3 το βράδυ και έκατσαν πρώτο τραπέζι πίστα. Όταν τελείωσε το πρόγραμμά του ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Ανδρέας Φουστάνος κατευθύνθηκε προς το καμαρίνι του.
 
Αλλά, όσο εκείνος ήταν στα καμαρίνια, η γνωστή τραγουδίστρια μπήκε μαζί με τους φίλους της στο μαγαζί για να πιεί κι εκείνη ένα ποτό. Φυσικά έπρεπε να κάτσει “πρώτο τραπέζι”, όμως, το μοναδικό ελεύθερο ήταν δίπλα… στου Φουστάνου!
 
Σύμφωνα με ανθρώπους μέσα από το μαγαζί, μόλις ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου έμειναν άφωνοι! Μια καρέκλα τους χώριζε μονάχα και, για να κρατήσουν τα προσχήματα, αντάλλαξαν μια χλιαρή χειραψία και είπαν δυο λόγια τυπικά.
 
Παρόλα αυτά και οι δυο τους δεν έχασαν το κέφι τους. Μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου πήρε κάποια στιγμή το μικρόφωνο και τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία της “τραβάω σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή”!
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σμαράγδα Καρύδη: Οι αποκαλύψεις για τις σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο
Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην σειρά «Στο Παρά Πέντε» η οποία μάλιστα επιστρέφει μέσα από την επετειακή εκπομπή του MEGA για τα 20 χρόνια της σειράς το βράδυ της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου
Σμαράγδα Καρύδη