Ελλάδα

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμες ώρες για τον τραγουδιστή μετά το έμφραγμα – Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του σόου J2US.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να δίνει μάχη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα, με τα επόμενα 24ωρα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο γνωστός ερμηνευτής μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα την ώρα που έκανε πρόβα με την Τραϊάνα Ανανία για την εμφάνισή τους στο J2US.

Το οικογενειακό περιβάλλον του Δημήτρη Κόκοτα δηλώνει, ότι υπάρχει μία βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και αναμένουν το πως θα εξελιχθεί τα επόμενα 24ωρα τα οποία είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα.

Η είδηση ξάφνιασε και ανησύχησε τους συνεργάτες, τους συγγενείς και τους θαυμαστές του ερμηνευτή. Όπως δήλωσε η σύζυγος και η μητέρα του Δημήτρη Κόκοτα, ο ίδιος δεν είχε κάποιο θέμα υγείας που να δικαιολογεί την κατάσταση του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση