Lifestyle

Έλ. Ασημακοπούλου: Έκανε εγκαίνια έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και διάσημες φίλες!

Η Μαρία Σολωμού τίμησε την φίλη της. Ποιες άλλες πήγαν στο μαγαζί της Έλενας;

Εγκαίνια είχε το βράδυ της Τρίτης στο μαγαζί της, στον Ωρωπό, η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γλυκιά ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της. Όπως είπε και πριν λίγες ημέρες στο TLIFE, αυτό δεν σημαίνει για εκείνη ότι σταματά την υποκριτική αφού δηλώνει αποφασισμένη να τα συνδυάσει και τα δύο!

Το κατάστημά της έχει να κάνει με γυναικία παπούτσια, τσάντες κι αξεσουάρ. Από το πλευρό της στα εγκαίνια φυσικά δεν έλειπε ο σύζυγός της Μπρούνο Τσιρίλο αλλά και οι φίλες της όπως η Μαρία Σολωμού, η Σύλβια Δεληκούρα, η Κατερίνα Παπαθεοχάρη και η Σοφία Δριστέλα που ξεκίνησε συνεργασία μαζί της.

Δες τα κορίτσια της παρέας ξετρελαμένες με τα κοσμήματα και τα γούρια του μαγαζιού αλλά και τα σκουφάκια της Σοφίας Δριστέλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η αποστομωτική απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ στους επικριτές της για το ντύσιμό της: «Αν είχατε το σώμα μου, θα ήσασταν κι εσείς γυμνοί»
«Λένε: “Γιατί βγάζει έτσι φωτογραφίες, γιατί ντύνεται πάντα έτσι, γιατί δεν ντύνεται σύμφωνα με την ηλικία της;”», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια
Τζένιφερ Λόπεζ 6