Lifestyle

Ελένη Χατζίδου: Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατο του Παντελίδη να τραγουδήσω, δεν μπορούσα να κάνω πίσω

“Μου ήταν πολύ δύσκολο” θυμάται η Ελένη Χατζίδου.

Θερμά συλλυπητήρια στην Μαρίνα Σάττι έστειλε, από τον αέρα του Breakfast@Star την Τετάρτη, η Ελένη Χατζίδου η οποία και αναφέρθηκε από καρδιάς στη δική της αντίστοιχη δύσκολη στιγμή όταν είχε να διαχειριστεί την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου, του Παντελή Παντελίδη.

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί. Δεν έχεις χρόνο να θρηνήσεις, ούτε το «δικαίωμα». Εκτίθεσαι, πρέπει να βγαίνεις να κάνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και να δείχνεις στον κόσμο ότι είσαι χαρούμενος.

Η Μαρίνα Σάττι είναι επαγγελματίας», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής, 

«Μπορεί να σταματήσει κάποιες εμφανίσεις αλλά είναι μέχρι ένα σημείο. Δεν μπορεί, δυστυχώς, να πάρει τον χρόνο της.

Έχουμε όμως ένα μαγικό κουμπί εμείς οι καλλιτέχνες, που το πατάμε και λειτουργεί. Το βάζεις στην άκρη, εννοείται ότι πονάς, αλλά συμπεριφέρεσαι σαν να συμβαίνει σε κάποιον άλλο άνθρωπο. Το κάνεις για τον άνθρωπο που έχει «φύγει» και είναι εκεί ψηλά».

«Εμένα αυτό που μου έχει συμβεί δεν ήταν με συγγενικό μου πρόσωπο αλλά με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, με τον Παντελή (Παντελίδη).

Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατό του να τραγουδήσω. Δεν μπορούσα να κάνω πίσω, μου ήταν πολύ δύσκολο, ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο live εκείνο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελένη Χατζίδου για το απρόσμενο φευγιό του καλού της συναδέλφου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Θεοχάρη: «Η συμμετοχή μου στη σειρά για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου ήταν μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα»
«Στα γυρίσματα υπήρχε μια ατμόσφαιρα γαλήνης και σεβασμού, που σε έκανε να αισθάνεσαι ότι συμμετέχεις σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από σένα» διευκρίνισε η Κατερίνα Θεοχάρη.
Η Κατερίνα Θεοχάρη
Ο Νίκος Καρβέλας στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο: Ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησαν το «Μην μου πάθεις τίποτα»
«Εκεί είναι πάντως τα κλειδιά, το ξέρεις έτσι;», ρώτησε τον Νίκο Καρβέλα η Άννα Βίσση που «πιάστηκε» από τους στίχους του «Σε περίπτωση που»
Νίκος Καρβέλας / Άννα Βίσση
7