Lifestyle

Ετεοκλής Παύλου: Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες και το μήνυμά του -«Άντεξα ένα χρόνο μέσα στο νοσοκομείο…»

Με αφορμή την εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι», ο Ετεοκλής Παύλου έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους πολίτες που καλούνται για ένα διάστημα να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσής του.

Συγκεκριμένα, πρωταθλητής του κανόε καγιάκ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην περίοδο όπου αναγκάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο λόγω του ατυχήματος που είχε και το οποίο του στέρησε το δεξί του πόδι.

Διαβάστε στο TLIFE το συγκινητικό μήνυμα του Ετεοκλή Παύλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηναΐς Νέγκα: «Έχω ακούσει κάτι αδικαιολόγητα βαρύ, το διαχειρίστηκα με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου»
«Αν εμφανιστεί ένας παρουσιαστής ή μια παρουσιάστρια και δεν μ’ αρέσει καθόλου, δεν έχω να πω κάτι πάρα πολύ κακό γι’ αυτόν ή γι’ αυτήν», είπε η ίδια
Αθηναΐς Νέγκα