Site icon NewsIT
22:22 | 14.08.19

Έτσι παραγγέλνεις σωστά μια μπριζόλα

Newsit Newsroom

Δεν είναι μυστικό πως ως λαός τιμάμε και με το παραπάνω το κρέας, σε κάθε πιθανή περίπτωση και περίσταση. Πόσα όμως γνωρίζουμε για το σωστό ψήσιμο σε σχέση με το κρέας που φτάνει στο πιάτο μας;

Όσον αφορά τα θρεπτικά συστατικά που παίρνουμε από το κρέας, δεν παίζει κανένα ρόλο το αν είναι ψημένο rare ή well done – η διαφορά μεταξύ του κάθε τρόπου ψησίματος έχει να κάνει καθαρά με τα γούστα του καθενός. Οι βαθμίδες ψησίματος βασίζονται στο εξωτερικό χρώμα, στους εσωτερικούς χυμούς και στην εσωτερική θερμοκρασία.

Διαβάστε περισσότερα στo perpetual.gr.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version