Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Φιλοθέη Μωβ σε Καλλιστώ και Γιάννη Βαρδή: Κάποια στιγμή θα μιλήσω

Φιλοθέη Μωβ σε Καλλιστώ και Γιάννη Βαρδή: Κάποια στιγμή θα μιλήσω

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Φιλοθέη Μωβ, χήρα του Αντώνη Βαρδή, με τα παιδιά που αείμνηστου συνθέτη, Καλλιστώ και Γιάννη Βαρδή.

Το νέο «επεισόδιο» στην κόντρα που ξέσπασε μετά τη συναυλία που δόθηκε πρόσφατα στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή. Η Καλλιστώ και ο Γιάννης Βαρδής έδωσαν την άδειά τους (και συμμετείχαν επίσης), ενώ η Φιλοθέη Μωβ υποστηρίζει ότι ο πατέρας τους δεν ήθελε να γίνει μια τέτοια συναυλία.

«Ο χαρακτήρας της Φιλοθέης Μωβ άλλαξε ριζικά λίγο πριν φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή και αμέσως μετά τον θάνατό του. Είχε μία τρομακτική άρνηση, όταν εκείνος ήταν πολύ βαριά άρρωστος με πνευμονία, να τον πάμε σε νοσοκομείο. (Η Φιλοθέη Μωβ) έγινε ένας άλλος άνθρωπος, ίσως έδειξε τον πραγματικό της εαυτό», είπε χθες (24.09.2023) η Καλλιστώ Βαρδή στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι μετά το θάνατο του πατέρα της μαζί με τον αδερφό της και την Φιλοθέη Μωβ πήγαν σε δισκογραφική εταιρεία το 2015 με σκοπό να διοργανώσουν συναυλία για να τον τιμήσουν.

Η απάντηση της Φιλοθέης Μωβ ήρθε σήμερα το πρωί μέσα από το MEGA Καλημέρα.

«Προς τα αγαπημένα παιδιά που ξημεροβραδιάζονταν στα νοσοκομεία, τώρα που το λέτε ίσως και να σας είχε αναθέσει ο Αντώνης το 2016 τη διοργάνωση εκείνης της συναυλίας με την «Αγ. Πέτρος» production. Όσο για τα υπόλοιπα, κάποια στιγμή θα μιλήσω.

   

«Υ.Γ να υπενθυμίσω ότι Αντώνης “έφυγε” από αυτή τη ζωή στις 2 Σεπτέμβρη του 2014», ανέφερε στη δήλωσή της η Φιλοθέη Μωβ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις