Lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη για το revenge porn: «Με πειράζει συναισθηματικά, όσο και να μην το δείχνω»

«Απλά, δεν το αποσιωπώ για κάποιο λόγο, απλά, μερικές φορές είναι ακόμα και για μένα too much»

Μια έντονη συναισθηματική ημέρα έζησε σήμερα (30.05.2025) η Ιωάννα Τούνη, λόγω του revenge porn – η δίκη για την σοβαρή αυτή υπόθεση όπου η γνωστή influencer είναι το θύμα, πήρε για άλλη μια φορά αναβολή για τον επόμενο Νοέμβρη.

Η Ιωάννα Τούνη, γνωστή για το interactive με τους followers της,- στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες τις οποίες αποκαλεί χαριτολογώντας «συμπεθέρες» – εξήγησε τους λόγους που δε μιλά τόσο ανοιχτά γι’ αυτή την ιστορία σε ανάρτησή της στο instagram. 

«Σήμερα ήμουν πάλι στα δικαστήρια γιατί είχα τη δική για το revenge porn, η οποία δεν έγινε. Η επόμενη αναβολή που μου έδωσε το δικαστήριο, είναι 10 Νοέμβρη. Είναι αρκετά μακριά. Θα πω απλά, ότι εύχομαι όντως να γίνει το δικαστήριο στις 10 Νοέμβρη και να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, κωλύματα ή κάτι σχετικό.

Έχετε πάρα πολλές ερωτήσεις για το δικαστήριο, την υπόθεση και γιατί έχει τραβήξει τόσα χρόνια. Νιώθω καμιά φορά ότι όντως έχω υποχρέωση και έχω αφήσει πολλά ερωτήματα.

Απλά, δεν το αποσιωπώ για κάποιο λόγο, απλά, μερικές φορές είναι ακόμα και για μένα too much. Είναι κάτι το οποίο με πειράζει συναισθηματικά, όσο και να μην το δείχνω.

Οπότε καμιά φορά το αποφεύγω, παριστάνω ότι δε συμβαίνει… Έχετε πάρα πολλές ερωτήσεις και είναι λογικό» είπε η Ιωάννα Τούνη με τη συναισθηματική φόρτιση να είναι φανερή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: Μεθυσμένοι από δημιουργία και συναισθήματα, περνούσαν οι ώρες χωρίς να το καταλαβαίνουμε
Στην αυλή του σπιτιού στην Κέρκυρα, ο ένας πλάι στον άλλον γράψαμε τα δικά µας τραγούδια και κάπως έτσι γεννήθηκε το δικό µας cd µε τίτλο «Η νύχτα γέμισε µε φως»
Άντζελα Γκερέκου και Τόλης Βοσκόπουλος