Site icon NewsIT
23:16 Πέμπτη 1 Μαΐου 2025

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «έπιασε» τον Μάη μαζί με τον μικρότερο γιο της – «Καλό λουλουδένιο μήνα»

Μαμά και γιος, κάθισαν πάνω σε ένα γαλάζιο μικρό πάπλωμα πάνω στο οποίο είχαν απλώσει αυτοκινητάκια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σε ένα καταπράσινο πάρκο με φόντο το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και το μπλέ της θαλασσας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε τον Μάη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε καλό μήνα σήμερα (01.05.2025) «φορώντας» ένα γλυκό χαμόγελο και έχοντας την καλύτερη παρέα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει.

Η παρουσιάστρια, πέρασε το πρωινό της Πρωτομαγιάς με τον μικρό γιο της στον οποίο χάρισε ένα όμορφο πικ νικ – μαμά και γιος, κάθισαν πάνω σε ένα γαλάζιο μικρό πάπλωμα πάνω στο οποίο είχαν απλώσει αυτοκινητάκια. 

Η γλυκιά μαμά – το 2022 παντρεύτηκε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και έχουν αποκτήσει δυο γιους, τον Βλάσση και τον Βασίλη– ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από την εξόρμησή τους. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, παίζει και με μια πολύχρωμη μπάλα. «Καλό λουλουδένιο μήνα», έγραψε στη λεζάντα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version