Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε συνεργασία με πρακτορείο για να προωθήσει το ίματζ και τις επιχειρηματικές της κινήσεις

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε συνεργασία με πρακτορείο για να προωθήσει το ίματζ και τις επιχειρηματικές της κινήσεις

Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να προωθήσει με κάθε τρόπο όχι μόνος το ίματζ της, αλλά και τις επιχειρηματικές της κινήσεις και στο πλαίσιο αυτό έκλεισε συμφωνία με το διάσημο πρακτορείο William Morris Endeavor (WME), το οποίο θα εκπροσωπεί πλέον τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας.

Με αναρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μεγάλο πρακτορείο William Morris Endeavor έκανε γνωστή την συνεργασία του με την Δούκισσα του Σάσεξ. Μέγκαν Μαρκλ.

«Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ότι το WME εκπροσωπεί πλέον τη Μέγκαν Μαρκλ, τη Δούκισσα του Σάσεξ, σε όλους τους τομείς», έγραψε το πρακτορείο στην ανάρτησή του.

«Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών της εγχειρημάτων σε πολλές πτυχές του πρακτορείου και του ευρύτερου οικοσυστήματός του, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, συνεργασιών με εμπορικά σήματα και άλλων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Variety η ομάδα της στη WME θα περιλαμβάνει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Endeavor, Ari Emanuel, τον ατζέντη Brad Slater και την επί σειρά ετών εκπρόσωπο της Σερένα Ουίλιαμς Jill Smoller.

Επίσης το πρακτορείο θα εκπροσωπεί και την εταιρεία «Archewell» που δημιούργησε το 2020 μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα «η υποκριτική δεν θα είναι ένας τομέας εστίασης» για την Μέγκαν η οποία παραιτήθηκε το 2019, μετά από επτά χρόνια από την τηλεοπτική σειρά Suits. Υπενθυμίζεται ότι το Σεπτέμβριο του 2020 το διάσημο ζευγάρι υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το Netflix για παραγωγή νέου περιεχομένου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις