Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τις δηλώσεις της Ματθίλδης Μαγγίρα για το «Real View», αλλά και τα όσα έγιναν ανάμεσα στην αδελφή της και τη Δάφνη Καραβοκύρη.
Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, εκτός από την αδελφή της, Ματθίλδη Μαγγίδα και στα τηλεοπτικά της σχέδια, αναφέροντας ότι δε βιάζεται να γυρίσει στην «μικρή οθόνη».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Περνάμε φανταστικά στο ραδιόφωνο, αν εξαιρέσεις το πρωινό ξύπνημα. Να πω στον κόσμο ότι δεν θα γλιτώσουν ποτέ από τις Μαγγίρες. Είναι πολύ θετικό που ανανέωσε η Κατερίνα Καραβάτου. Είναι δυνατόν ένα κανάλι να μην ανανεώσει με κάποιον που πάει καλά;», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.
Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Για το “Real View” η Ματθίλδη είπε συγγνώμη που δεν βλέπει τηλεόραση και που δεν ξέρει τις κυρίες, δεν το είπε κακοπροαίρετα. Την Καραβοκύρη από πού να την ξέρει, που παρεξηγήθηκε κιόλας. Η Δάφνη Καραβοκύρη δεν είναι ηθοποιός για να την ξέρει και τηλεόραση κάνει τώρα τελευταία.
Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην τηλεόραση στο δεύτερο μισό, θα εξαρτηθεί από την πρόταση. Δεν βιάζομαι να επιστρέψω».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν τις έμαθα ακόμα. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι η ξανθιά; Την ξέρω αυτήν. Η άλλη ποια είναι η Παπίλα… Πιπίλα; Δεν ακούω ραδιόφωνο, ούτε τηλεόραση βλέπω, άρα πώς θα την ξέρω; Ποιες εκπομπές έχει παρουσιάσει η Δάφνη Καραβοκύρη; Μπορεί να τις ξέρω φυσιογνωμικά», είχε δηλώσει μερικές ημέρες νωρίτερα η Ματθλίδη Μαγγίρα.