«Από τότε που έγινα μαμά κλαίω κάθε μέρα γιατί αγαπάω το παιδί μου τόσο πολύ» είπε αρχικά η Νία Βαρντάλος
“Από τότε που έγινα μαμά κλαίω κάθε μέρα γιατί αγαπάω το παιδί μου τόσο πολύ” δήλωσε η Νία Βαρντάλος για την υιοθεσία της κόρης της.
Η Νία Βαρντάλος με αφορμή την παράσταση Tiny beautiful things στο Θέατρο Παλλάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και μίλησε για την υιοθεσία του παιδιού της που ολοκλήρωσε την ευτυχία της.
«Από τότε που έγινα μαμά κλαίω κάθε μέρα γιατί αγαπάω το παιδί μου τόσο πολύ…», είπε αρχικά η Νία Βαρντάλος και πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι που το σκεφτόμουν, μου άρεσε πάρα πολύ η δουλειά μου και μετά το ήθελα κι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα κι είπα ότι mother nature laughs.».
«Τώρα είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έγινε σε αυτόν τον δρόμο (σ.σ. δεν έκανα παιδί) γιατί το αληθινό μου παιδί είναι αυτό που υιοθέτησα. Είμαι τόσο ευχαριστημένη που δεν έκανα παιδί και βρήκα το παιδί μου», εξομολογήθηκε η Νία Βαρντάλος.
Από τις 16 Μάϊου 2025 θα μοιραστεί με το Ελληνικό κοινό μία συναρπαστική και καθαρτική εμπειρία, με χιούμορ, τρυφερότητα, ενσυναίσθηση και δράμα, χαρίζοντας στην πατρίδα της το αστείρευτο ταλέντο της.
Θεατρική Διασκευή: Nia Vardalos
Βασισμένο στο βιβλίο της Cheryl Strayed
Μετάφραση στα Ελληνικά: Σπύρος Κατσαγάνης
Σκηνοθεσία: Nia Vardalos, Σπύρος Κατσαγάνης
Πρωταγωνιστούν: Nia Vardalos, Δημήτρης Παπανικολάου, Δανάη Λουκάκη, Δημήτρης Κίτσος
Παραγωγή: Θεατρικές Σκηνές Α.Ε. και Ads48 MON.IKE
Από τις 16 Μαΐου 2025 και για περιορισμένο κύκλο παραστάσεων
Προπώληση εισιτηρίων: pallastheater.com | more.com | στα ταμεία του Θεάτρου