Lifestyle

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε συναυλία στο Ναύπλιο, κρατώντας πατερίτσα μετά τον τραυματισμό που είχε

Στιγμιότυπα από τη βραδιά, όπου μάγεψε το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες του

Κρατώντας πατερίτσα εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη συναυλία του στο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Τετάρτης (07.08.2025).

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον «αιώνιο έφηβο» του μουσικού πενταγράμμου να ανεβαίνει στη σκηνή με τη βοήθεια μίας πατερίτσας, καθώς πρόσφατα είχε ένα απρόσμενο ατύχημα. Ωστόσο, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χάρισε στους θαυμαστές του μαγικές στιγμές, ερμηνεύοντας τα τραγούδια του.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
O Βασίλης Παπακωνσταντίνου μάγεψε για άλλη μία φορά τους θαυμαστές του / NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

«Ένα μικρό ατύχημα δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε την σημερινή συναυλία η οποία αναβάλλεται για την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια για την νέα ημερομηνία ισχύουν κανονικά και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ενέργεια», είχε αναφέρει μέσω του Facebook ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την προγραμματισμένη του εμφάνιση την Τρίτη 15 Ιουλίου στη Δράμα, που δεν πραγματοποιήθηκε. 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία του / NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πριν από μερικές ημέρες είχε ένα ατύχημα / NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μερικές ημέρες αργότερα, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης συνέχισε την καλοκαιρινή του περιοδεία και μάλιστα την Τετάρτη 23 Ιουλίου εμφανίστηκε στο Καστέλι του Ηρακλείου Κρήτης και δύο ημέρες αργότερα στο Φρούριο Φορτέτζα στο Ρέθυμνο.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε κρατώντας πατερίτσα στη συναυλία του / NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης 6 Αυγούστου, παρά τον τραυματισμό του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου και κατάφερε να χαρίσει απίθανες στιγμές διασκέδασης στους θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος / NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Σημειώνεται ότι λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού και μετά από μια καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο «αιώνιος έφηβος», ετοιμάζει μια μεγάλη συναυλία τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων, «Μελίνα Μερκούρη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα