Lifestyle

Όλγα Κοτλιδά για OnlyFans: «Είναι απόλυτα εφικτό ένα νούμερο της τάξης των 15.000 ευρώ το μήνα»

«Οι γονείς μου γνωρίζουν ότι έχω λογαριασμό στην πλατφόρμα, ο μπαμπάς μου είναι πιο αυστηρός από τη μητέρα μου» συμπλήρωσε η Όλγα Κοτλιδά

Η Όλγα Κοτλιδά εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με το OnlyFans, τις αντιδράσεις του πατέρα της και τον τρόπο που η ίδια διαχειρίζεται την όλη κατάσταση. Καλεσμένη της Δάφνης Καραβοκύρη στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής της στο Youtube, ανέφερε πως πουλάει το υλικό της, σε τιμή που όπως φαίνεται την αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη.

Η Όλγα Κοτλιδά, που είχε κερδίσει στο Μy Style Rocks, δεν απέφυγε να μιλήσει για το OnlyFans όταν η συζήτηση έφτασε εκεί. Χωρίς περιστροφές ανέφερε πως τα χρήματα που διακινούνται στην πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα υψηλά.

«Αγαπάω αυτή την πλατφόρμα. Δεν θα σου πω ποιο είναι το δικό μου μηνιαίο εισόδημα από την πλατφόρμα, αλλά θα σου πω ότι για τα δεδομένα Ελλάδας, είναι απόλυτα εφικτό ένα νούμερο της τάξης των 15.000 ευρώ το μήνα και στο λέω από προσωπική εμπειρία», είπε αρχικά η Όλγα Κοτλιδά.

«Είναι μόδα πλέον και online επιχειρείν, έτσι το βλέπω είδα την επιχειρηματική έκταση που μπορεί να πάρει και είμαι πολύ happy που είμαι σε αυτό το κύμα. Από μια φίλη μου το έμαθα και όλως τυχαίως τη φιλοξενούσα».

«Πουλάω υλικό, το οποίο παράγω μόνη μου, βγαίνω και γυμνή. Οι γονείς μου γνωρίζουν ότι έχω λογαριασμό στην πλατφόρμα, ο μπαμπάς μου είναι πιο αυστηρός από τη μητέρα μου», συμπλήρωσε η Όλγα Κοτλιδά. 

Δεν παρέλειψε να απαντήσει για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται αναφορικά με την απόφασή της αυτή: «Πάντα υπάρχει το debate στα social media είναι πλέον μέρος της ζωής μου». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 45:55 του επόμενου βίντεο.

Η πρώην νικήτρια του My Style Rocks δήλωσε για τις σχέσεις της με τις παλιές της συμπαίκτριες: “Έχω φίλες μέσα απ’ το παιχνίδι, μιλάμε αλλά με κάποιες δεν μιλάω καθόλου. Τα πράγματα μεταξύ μας δεν πήγαν καλά. Τη Vodos δεν συμπαθώ”.

Υπενθυμίζεται ότι στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ αναμένεται να μπουν το ερχόμενο χρονικό διάστημα οι μπίζνες του OnlyFans και στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι περισσότερες από 200 δημιουργοί περιεχομένου θα βρεθούν στο επίκεντρο των ελέγχων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πόσα εισοδήματα δηλώνουν στις φορολογικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Φάνης Λαμπρόπουλος με τη «γκρίνια» για τις τιμές του live των Metallica - «Λυσσάξατε», λέει στο viral βίντεο
«Είναι λέει πολύ ακριβοί! Ενώ όταν πας στα μπουζούκια και χαλάς ένα χιλιάρικο σε λουλούδια είναι οκ. Βγήκε ποτέ να κλαφτεί κανένας ότι είναι ακριβά τα μπουζούκια στην Ελλάδα;»
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος
4
«Ποταμός» η Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Θοδωρής Μαραντίνης υπέγραφε και τα συμβόλαιά μου, δεν γίνεται τον εχθρό να τον συγχωρείς επαναλαμβανόμενα – Τα δάκρυα στον «αέρα»
«Αφού επιβίωσα από τον θάνατο της μητέρας μου, δεν υπάρχει κάτι άλλο να με τρομάζει», επισήμανε η παρουσιάστρια
Η Σίσσυ Χρηστίδου
1