Lifestyle

«Όταν σκοτώθηκε, κατέρρευσε το σύμπαν. Νέκρωσα μέσα μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ…»

Η εξομολόγηση παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για το περιστατικό που βίωσε πριν μερικά χρόνια και αποτέλεσε αφορμή για να αλλάξει όλη του τη ζωή.

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες της αθλητικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Football Stories». Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα τους, οι δύο παρουσιαστές παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μας άφησαν να τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μέσα από τα λεγόμενά τους. Ο Άγγελος Γιακουμίδης, μάλιστα, μιλώντας στον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα, μίλησε για ένα τραγικό γεγονός που βίωσε πριν μερικά χρόνια και αποτέλεσε αφορμή για να αλλάξει όλη του τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα