Lifestyle

Πέθανε η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου όπως έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει ότι η Ζωή Παπαδοπούλου ήταν μια ηθοποιός αθόρυβη που σε όλη της την ζωή υπηρέτησε με απέραντη αγάπη το θέατρο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, έγραψε: «Ενα πολύ γλυκο πλάσμα του χώρου μας, μια ηθοποιος αθόρυβη που σε όλη της την ζωη υπηρέτησε με απέραντη αγάπη το θέατρο, από τους πρωτεργατες των αποκέντρων Θεάτρων που παλευε να στήσει και να δημιουργεί ωραίες παραστασεις στο Θερινο Θέατρο της Λούτσας. Λάτρευε το κλασσικό θέατρο. μόνη της έραβε, αφισοκολουσε, έτρεχε νυχθημερόν κ έδινε μήνυμα σε μας τους νεώτερους.

Από τα πιο ενεργά μέλη του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σεη) και του ΕΣΗ (ΕΝΩΣΗ συνταξιούχων ηθοποιιών) , όταν πια συνταξιοδοτήθηκε η χαρά της ήταν να περνά τον χρόνο της βοηθώντας στα γραφεία κ να κάνει συγκεντρώσεις στο σπίτι της με πολλούς καλλιτέχνες. Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια κι όνειρο της ήταν να μείνει το θέατρο της Λούτσας στους ηθοποιούς.

Αυτή ήταν η καλόκαρδη, υπέροχη Ζωή Παπαδοπούλου. Θα την αποχαιρετήσουμε 11.30 την Δευτέρα από το κοιμητήριο του Βύρωνα. Καλό ταξίδι Ζωίτσα μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Εβελίνα Παπούλια ξέσπασε σε κλάματα μετά την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη: «Τρέμω, τα κορίτσια είναι ηρωίδες»
«Οι καταγγέλλουσες το κάνανε για όλες εμάς τις υπόλοιπες, είναι συγκινητικό, λυπάμαι πάρα πολύ για τον Πέτρο που πήρε όλο αυτόν τον άσχημο δρόμο, που έκανε τέτοια επιλογή για τον εαυτό του» είπε η Εβελίνα Παπούλια
Εβελίνα Παπούλια
Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μακάρι να μην κατέληγε έτσι αυτή η φιλία»
Τύψεις πρέπει να έχουν οι Πόντιοι Πιλάτοι, αυτοί που κοιτούν από μακριά μην χαλάσουν την βολή τους, με αυτούς η κοινωνία δεν πάει μπροστά» τονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Πέτρο Φιλιππίδη που κρίθηκε ένοχος για 2 απόπειρες βιασμού
Σπύρος Μπιμπίλας - Πέτρος Φιλιππίδης 1
Ο Γεράσιμος Μιχελής έπασχε από ALS: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μιχάλη Οικονόμου
«Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με τη τρομερή νόσο του κινητικού νευρώνα στράφηκε όμως ακόμα πιο βαθιά στην ποίησή του, ατενίζοντας ήδη με μια ελπιδοφόρα ευχαριστία τον ουρανό», έγραψε χαρακτηριστικά
Μιχάλης Οικονόμου, Γεράσιμος Μιχελής