Lifestyle

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Η πιο προσωπική ταινία του θα είναι για τον πατέρα του

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μέσα από το ντοκιμαντέρ «Sr.» στρέφει για πρώτη φορά την «κάμερα» στη σχέση του με τον πατέρα του, όταν αυτός νοσούσε από Πάρκινσον. Αποκαλύπτει έτσι μια πολύ ευάλωτη εικόνα ενός από τους διασημότερους αστέρες του κόσμου.

Το ντοκιμαντέρ «Sr.», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Telluride Film Festival, είναι αφιερωμένο στη δια βίου δέσμευση πατέρα και γιου και στην εξερεύνηση της ταραχώδους σχέση του Ρόμπερτ του Πρεσβύτερου και του Τζούνιορ.

«Είναι ένα είδος μίας ιστορίας λύτρωσης χωρίς αίσιο τέλος, αλλά είναι αστείο. Και αυτές είναι οι αγαπημένες μου ιστορίες», είπε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μετά την προβολή της ταινίας.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Κρις Σμιθ, είναι μία συγχώνευση δύο προσεγγίσεων. Ο Ρόμπερτ Πρεσβύτερος σκηνοθετεί την τελευταία του ταινία καθώς ο Τζούνιορ τον ακολουθεί κάνοντας ένα ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε τον Ιούλιο του 2021 στα 85 του χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια ανάρτηση με τον πρίγκιπα Άρτσι για τα γενέθλιά του – «Ο γιος μας, ο ήλιος μας»
Ο Άρτσι είναι το μεγαλύτερο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν και είναι ο έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και ο πρίγκιπας Χάρι
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός 2
Νεκτάριος Σφυράκης: «Ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία ουσιαστικά είπε “ψηφίστε Έντι Ράμα”»
«Καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την συναυλία του Χρήστου Μάστορα στην Αλβανία
Νικόλαος Σφυράκης