Lifestyle

Σ. Σαρτίνι: “H Ελένη θα έβαζε μια άλλη πινελιά στο Big Brother!”

Μίλησε για τη Ρούλα, την Ελένη και την Patty!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Στέφανο Σαρτίνι, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ”, μίλησε για την Ελλάδα, η οποία ύστερα από 18 χρόνια που έχει ζήσει στην Αθήνα, του έχει λείψει πολύ. Μάλιστα, ένα κομμάτι από την καρδιά του είναι ελληνικό, παραδέχτηκε.

Ο ίδιος σκηνοθετεί τις συναυλίες της Patty, την οποία χαρακτήρισε πολύ γλυκιά, επαγγελματία, συνεργάσιμη και κεφάτη. ”Είμαστε σε καλό δρόμο και η Patty μου δίνει κι εμένα ενέργεια  να κάνω αυτό που θέλω. Είμαι βέβαιος, ότι θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν έχει παρακολουθήσει την επιστροφή της Ρούλας στην τηλεόραση, αλλά από το λίγο που είδε το Big Brother είπε πως δεν είχε τίποτα το ενδιαφέρον, αλλά η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε σίγουρα να το παρουσιάσει πολύ καλά. ”Δεν είπα ποτέ ότι βαριέμαι την Ελένη. Βαριέμαι το πρωινό, να τη βλέπω να κάνει συνεχώς τα ίδια. Προτιμώ να κάνει ένα σόου το βράδυ, στην prime time ζώνη. Θα του έβαζε μια άλλη πινελιά, από τη Ρούλα”, συμπλήρωσε!

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει διακοπές στη Μεσσηνία μαζί με τους γιους της: Οι εντυπωσιακές αναρτήσεις
Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έχει μοιραστεί στιγμιότυπα, στα οποία απολαμβάνει τον ήλιο, τα ψώνια καθώς και τα παιχνίδια και τις αθλητικές δραστηριότητες με τα δυο της παιδιά
Σίσσυ Χρηστίδου
5
Σοκαρισμένος ο Κούλης Νικολάου: Έμαθε τον θάνατο της Μάρως Κοντού λίγο πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα
Ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τη Μάρω Κοντού στη «Γη της Ελιάς» τα τελευταία πέντε χρόνια και δεν ήταν σε θέση να πει πολλά, καθώς ακόμα δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβη
Κούλλης Νικολάου