Lifestyle

Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό Λεωνίδα Καλφαγιάννη – Εσπευσμένα στο ΚΑΤ

Τροχαίο ατύχημα με θύμα τον γνωστό ηθοποιό Λεωνίδα Καλφαγιάννη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24.10.2018) στην Πανόρμου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Λεωνίδα Καλφαγιάννης ήταν στην μηχανή του, όταν ξαφνικά όχημα που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του.

Ο ηθοποιός ευτυχώς φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα, ωστόσο οδηγήθηκε στο ΚΑΤ προκειμένου να χειρουργηθεί, καθώς έχει σπάσει και τα δυο του πόδια.

Μάλιστα αναφέρεται πως έχασε τις αισθήσεις του και πως το ένα πόδι έχει κάταγμα στο μηρό και το άλλο στην κνήμη.

πηγή: thecaller.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νικόλ Κίντμαν – Κιθ Έρμπαν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους – Η κόντρα για την επιμέλεια των παιδιών και το «φάντασμα» του Τομ Κρουζ
Η ηθοποιός θα περνά 306 ημέρες τον χρόνο με τις κόρες τους, ενώ ο Κιθ Έρμπαν θα τις βλέπει 59 ημέρες ετησίως, κυρίως κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο
Νικόλ Κίντμαν Κιθ Έρμπαν