Lifestyle

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ως άνθρωπος δεν μπορώ να μην συμπάσχω με αυτό το καινούργιο πρόβλημα που του προέκυψε»

Για την πυρκαγιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό ραντεβού» για τη νέα περιπέτεια που περνάει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που του συνέβη αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον άλλο καλό του φίλο και συνάδελφο, Πέτρο Φιλιππίδη, που πριν από μερικές ημέρες είδε το διαμέρισμά του να γίνει στάχτη.

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, εσείς ίσως ξέρετε, εγώ δεν γνωρίζω. Ως άνθρωπος δεν μπορώ να μην συμπάσχω με αυτό το καινούργιο πρόβλημα που του προέκυψε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ανέφερε: «Ελπίζω να είναι όλα καλά και η οικογένειά του. Πραγματικά, ήταν τώρα μια τέτοια σύμπτωση… Αυτό ακούγεται πάρα πολύ άσχημο και νομίζω είναι μια τραγωδία που κανένας δεν θέλει να ζήσει, να του καεί δηλαδή το σπίτι. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω, ελπίζω να είναι όλοι καλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα