Οι δυο κόρες της, της εχουν πάρει το μυαλό και εκείνη φαίνεται να χαίρεται για αυτό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα κορίτσια της, ενώ αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται για τη διπλή βάφτισή τους.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε σήμερα στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσ από το “Happy Day” και αποκαλύπτει πως είναι σε μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της, αλλά σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες στο να είσαι εργαζόμενη μητέρα με δυο μωρά.
“Προσπαθώ να ασχολούμαι με τα παιδιά μου και όχι να τα βλέπω λίγο το πρωί και λίγο το απόγευμα. Επειδή πρέπει να είμαι παρούσα πολλές ώρες γιατί είναι και τα δυο μικρά, είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη όμως, όταν το μωράκι μου αρχίζει να μου κάνει τα πρώτα χαμογελάκια, ξεχνάω την κούραση, την ταλαιπωρία και το ξενύχτι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάθε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε