Είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά υλικά της Ελλάδας. Το σιρόπι από μούστο μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου υλικό στην κουζίνα.
Είναι ο συμπυκνωμένος χυμός του σταφυλιού. Το σιρόποι που προκύπτει από τον μούστο και με αυτό μπορείς να κάνεις θαύματα στην κουζίνα. Και όταν λέμε κουζίνα, εννοούμε τόσο σε γλυκά, όσο και σε αλμυρά φαγητά. Αρκεί να ξέρεις που και πώς θα το χρησιμοποιήσεις.
Γλυκόξινο κοτόπουλο με πετιμέζι, αφράτο κέικ ή ακόμηκαι αρνάκι με πετιμέζι και ρύζι είναι μόνο η αρχή από τις επιλογές σου.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις συνταγές…