Site icon NewsIT

Θ. Πάτρας στο ”Μίλα”: Η εποχή αυτή είναι λίγο ασέξουαλ!

22.11.2011 | 19:47
Θ. Πάτρας στο ”Μίλα”: Η εποχή αυτή είναι λίγο ασέξουαλ!

Μιλά για τη σύζυγό του, την κρίση και το πώς αυτή επηρεάζει την ερωτική του διάθεση.

Ο Θανάσης Πάτρας φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Μαρία και την Sunny για τη σύζυγό του, Κατερίνα, την κρίση και το πώς αυτή επηρεάζει την ερωτική του διάθεση. Ο ίδιος λοιπόν, είπε σχετικά με αυτό:

”Το τελευταίο διάστημα παιδιά, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι λίγο ασέξουαλ η εποχή. Και δεν νομίζω ότι είναι ασέξουαλ μόνο από τους άντρες… Με όλα αυτά που γίνονται, αυτά που βλέπουμε και ακούμε, επηρεάζεται η ερωτική μου διάθεση, πάρα πολύ. Γενικά είμαι και άνθρωπος που στεναχωριέται εύκολα, με όλα αυτά που συμβαίνουν. Κι επειδή είμαι Παρθένος (στο ζώδιο) και άνθρωπος τακτοποιημένος, όλα με μέθοδο και πρόγραμμα, μπλοκάρω λίγο και τρελαίνομαι.”

Σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί μια πολύ πλούσια γυναίκα – Ήταν απλά θέμα συνωνυμίας

”Το έχω ακούσει κι εγώ κατά καιρούς. Η γυναίκα μου είχε ένα κατάστημα στο Χαλάνδρι, πάρα πολύ πετυχημένο, αυτοδημιούργητη κι αυτή… Δεν έχει απολύτως καμία συγγένεια η σύζυγός μου με την οικογένεια Παγώνη, που είναι τόσο ισχυρή οικονομικά… Απλή συνωνυμία. Λέγεται Παγώνη, δεν έχει καμία σχέση με τον Νίκο Παγώνη, που είναι όλοι… επιτυχημένοι επιχειρηματίες εδώ και χρόνια.”

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version