Lifestyle

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Πρωτοχρονιά στις Σέρρες!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού θα βρεθεί το ζευγάρι.

Μαζί με την οικογένειά της αλλά χωρίς τον αγαπημένο της Γρηγόρη Πετράκο θα περάσει τις γιορτές στην ιδιαίτερη πατρίδα της στις Σέρρες η Θεοφανία Παπαθωμά. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο με τον σύντροφό της, τη μόλις 1 έτους κόρη τους Αγάπη που μεγάλωσε αρκετά, αλλά και τον 10χρονο γιο της ηθοποιού Αχιλλέα Τσαρούχα, την ώρα του αποχωρισμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πόπη Χριστοδούλου: Όσα είχε αποκαλύψει στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη – Πώς πήρε τον διπλό ρόλο στο «Πάρα Πέντε»
«Η πιο έντονη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να γίνω Ντάλια. Είχα πάρα πολύ μεγάλο κείμενο και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, γιατί είχα κι ένα πρόβλημα υγείας», είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια
Πόπη Χριστοδούλου
1