Site icon NewsIT
10:50 Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025

Τριαντάφυλλος: «Δεν βλέπω Λιάγκα, δεν μου αρέσει, γυρίζει εύκολα τη μπιφτέκα»

«Μετά τον Άρη, ερωτεύτηκε τον Λιάγκα, αυτά συμβαίνουν στις γυναίκες», είπε ο ίδιος για τη Μαρία Αντωνά

Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ο Τριαντάφυλλος έκατσε στην πολυθρόνα της εκπομπής του Φάνη Λαμπρόπουλου «Στην αγκαλιά του Φάνη» το βράδυ της Παρασκευής (7/11/2025) και σχολίασε διάφορα θέματα όπως το περσινό τραγούδι που στείλαμε στην Eurovision, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα και την σχέση του με την Μαρία Αντωνά. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος, ανέφερε αρχικά ότι δεν παρακολουθεί την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν βλέπω Λιάγκα, δεν μου αρέσει. Λίγο τα έχει μπερδέψει, αλλά πάει καλά ο άνθρωπος και θα συνεχίσει. Ο Λιάγκας γυρίζει εύκολα τη μπιφτέκα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια για την Eurovision ανέφερε: «Τρελάθηκα με τη Eurovision, είπε “που πάμε με αυτό το τραγούδι, θα ξεφτιλιστούμε, θα πατώσουμε” και μόλις πήρε καλή θέση η κοπέλα, την άλλη μέρα είπε “τα έλεγα εγώ, πανικός, χαμός”. Εκεί είπα, άντε… Τέτοια μπιφτέκα δεν γύριζε ούτε ο Μπάρτζης στο Survivor».

Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε επίσης: «Η Μαρία Αντωνά είναι φιλαράκι, δεν έχει σημασία που τα έχει με τον Γιώργο Λιάγκα. Μια χαρά είναι σαν ζευγάρι. Ο Λιάγκας είναι εντυπωσιακός άντρας, εμφανίσιμος. Μετά τον Άρη, ερωτεύτηκε τον Λιάγκα, αυτά συμβαίνουν στις γυναίκες».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version