Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Βασίλης Θωμόπουλος για Πέτρο Φιλιπππίδη: Είναι άνθρωπος του θεάτρου και θα βρει τρόπο να είναι εκεί

Βασίλης Θωμόπουλος για Πέτρο Φιλιπππίδη: Είναι άνθρωπος του θεάτρου και θα βρει τρόπο να είναι εκεί

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Βασίλης Θωμόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Δεν βοηθάει να παίρνεις το κεφάλι κάποιου», τόνισε ο γνωστός σκηνοθέτης για τη δικαστική μάχη που είχε ο ηθοποιός.

«Υπάρχει κάποιος κόσμος που θέλει να τον δει και υπάρχει κόσμος που αντιδρά», συνέχισε ο Βασίλης Θωμόπουλος για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Αυτές οι νοοτροπίες είναι παντού σε όλες τις δουλειές. Μην κοροϊδευόμαστε. Κάποια στιγμή είχα πάει καλεσμένος σε μία εκπομπή κι ένας δημοσιογράφος, ο οποίος την περίοδο που είχε συμβεί ένα αντίστοιχο περιστατικό στον χώρο μας, ήταν ζευγάρι με μία κοπέλα που το έζησε.

Στο διάλειμμα τον ρώτησα: “εσύ δεν το έζησες σπίτι σου αυτό και δεν το ξέρεις; Τότε γιατί ρωτάτε εμάς κι εσύ το έζησες με τη σύντροφό σου και δεν βγαίνεις να το πεις;”. Μου είπε: “θα δημιουργήσω προβλήματα”. Δεν είναι μόνο η στάση αυτού που το τραβάει, είναι κι οι άνθρωποι που ήξεραν, ήταν δίπλα κι έκαναν τους ”Κινέζους”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Θωμόπουλος.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος του θεάτρου και πιστεύω πως θα βρει έναν τρόπο να είναι εκεί. Υπάρχει κάποιος κόσμος που θέλει να δει τον Πέτρο κι υπάρχει κόσμος που αντιδρά. Ο καθένας μπορεί να πατήσει επάνω στα λάθη του με ειλικρινή συγγνώμη. Δεν βοηθάει να παίρνεις το κεφάλι κάποιου. Και το δικαστήριο να αποφασίσει κάτι, δεν σημαίνει πως είναι έτσι, είτε αποφασίσει θετικά είτε αρνητικά δεν σημαίνει ότι είναι η αλήθεια», είπε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε και για τον αξέχαστο Σάκη Μπουλά περιγράφοντας:

«Είναι ένας πρίγκιπας κι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός. Από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχε τον καρκίνο κι ήταν δύσκολα τα βράδια του, υπήρχε μία παρέα και μέσα σε αυτούς ήμουν κι εγώ και πηγαίναμε κάθε βράδυ να του κάνουμε παρέα. Μία από τις τελευταίες φορές πήγα να τον δω στο νοσοκομείο το βραδάκι αργά και τον ρώτησα τι κάνει. Μου είπε γελαστά: “τι να κάνω; Πεθαίνω”. Είχε αίσθηση του πράγματος».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις