Lifestyle

Βάσω Γουλιελμάκη: Έφτασα δυο φορές κοντά στον γάμο, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός

Η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», τις φορές που έφτασε κοντά στον γάμο αλλά και για την απώλεια της μητέρας της.

«Η Βιολέτα είναι κολλητή φίλη της τρίτης Μαίρης, της Κατερίνας Ζαρίφη. Είναι μια γυναικά μέσα στη χαρά και την ενέργεια.

Η Βιολέτα βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι της Μαίρης, αλλά δεν κάνει δουλειές. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η σχέση της Βιολέτας με την Μαίρη. Αυτές οι δυο είναι ανεξέλεγκτες», ανέφερε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Σε ερώτηση σχετικά με την καριέρα της και την μητρότητα, η Βάσω Γουλιελμάκη επεσήμανε ότι «η καριέρα μου ήταν πάντα σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα είμαι μαμά. Δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο.

Όταν χώρισα με τον Σωκράτη Αλαφούζο, η κόρη μου, Μαρίλια, ήταν 4 ετών. Δεν έπαψε ποτέ από την σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Έφτασα δυο φορές κοντά στον γάμο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της. «Ήταν μεγάλο σοκ όταν «έφυγε» η μητέρα μου. Όταν μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι, η μητέρα μου ήθελε να έρθει να το δει, αλλά δεν πρόλαβε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 3