Lifestyle

Βάσω Καζαντζίδη για Μαρινέλλα: Καλή αντάμωση με τον Στέλιο, ήταν σαν αδερφή μου δίπλα μου

«Την αγαπώ και θα την αγαπώ για πάντα» είπε η Βάσω Καζαντζίδη για την Μαρινέλλα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Βάσω Καζαντζίδη μίλησε συγκινημένη για την Μαρινέλλα, την οποία χαρακτήρισε αδερφή της, σε δηλώσεις που παραχώρησε έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών. Η τελευταία σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη και η «μεγάλη ντίβα» της ελληνικής μουσικής, υπήρξαν φίλες στο παρελθόν. 

Όπως είχε πει στο παρελθόν η Βάσω Καζαντζίδη, όταν η Μαρινέλλα έμαθε για τη σχέση της με τον Στέλιο Καζαντζίδη είπε στο περιβάλλον της, πως «επιτέλους ο Στέλιος έχει έναν άνθρωπο σωστό δίπλα του». Μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, οι δυο τους συνέχισαν να τα λένε και να βρίσκονται κοντά. 

«Η Μαρινέλλα ήταν μάνα, ήταν αδερφή, ήταν ένας άνθρωπος που στάθηκε στις δύσκολες στιγμές δίπλα μου. Την αγαπώ και θα την αγαπώ για πάντα» είπε συγκινημένη η Βάσω Καζαντζίδη μπροστά στις κάμερες.

«Ήταν αδελφή μου, σαν αδελφή μου ήταν δίπλα μου. Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο να έχει και καλή αντάμωση με τον Στέλιο», συμπλήρωσε η Βάσω Καζαντζίδη.

Η Βάσω έχει περιγράψει τη Μαρινέλλα ως «μάνα όλου του κόσμου», τονίζοντας ότι την προστάτευσε και στάθηκε στο πλευρό της όταν πέθανε ο Στέλιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα έκανε διαφορετικό μνημόσυνο από τη γυναίκα του - «Στην Κηφισιά γιατί η εκκλησία έχει μεγάλη σημασία για εμάς»
«Σε αυτή την εκκλησία, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου με είχαν φέρει νύφη, εδώ βάφτισε ο Δημήτρης την κόρη του και γενικά εδώ έχουμε ζήσει», είπε η αδερφή του Έλλη Κόκοτα
Δημήτρης Κόκοτας
Άγγελος Μπράτης: «Προέρχομαι από μια μητριαρχική οικογένεια και το λέω αυτό με όλη την περηφάνια που έχω»
«Έβλεπες έναν κόσμο πολύ λαμπερό, με δημιουργία, με όμορφες γυναίκες, με όμορφα ρούχα, με όμορφα υλικά και αυτός είναι ένας τρόπος για να δραπετεύεις, η μόδα αυτό κάνει» είπε χαρακτηριστικά
Άγγελος Μπράτης