Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βραβεία Grammy 2023: Τσακώθηκαν στα παρασκήνια οι Migos πριν τον φόρο τιμής στη μνήμη του Offset

Βραβεία Grammy 2023: Τσακώθηκαν στα παρασκήνια οι Migos πριν τον φόρο τιμής στη μνήμη του Offset
Φωτογραφία Reuters

Μπουνιές φαίνεται ότι έπαιξαν ο Quavo με τον Offset στα παρασκήνια των βραβείων Grammy 2023, τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος Migos, καθώς οι δύο ράπερ τσακώθηκαν πριν την εμφάνιση που θα απέτινε φόρο τιμής στον Takeoff, το μέλος που σκοτώθηκε από πυροβολισμούς τον Νοέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με το TMZ που επικαλείται πληροφορίες από πηγές, στα παρασκήνια της τελετής απονομής των βραβείων Grammy 2023 (ξημερώματα Δευτέρας 6.2.2023, ώρα Ελλάδας) οι δύο ράπερ έπαιξαν ξύλο και χρειάστηκε να επέμβουν άνθρωποι της παραγωγής για να τους χωρίσουν, πριν ο Quavo βγει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το «Without You», ως φόρο τιμής στον Takeoff.

Ο λόγος που οι δυο τους τσακώθηκαν; Φαίνεται πως ο θάνατος του Takeoff διέλυσε τις σχέσεις τους, αφού ο Quavo ήταν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς, επειδή έπαιζε ζάρια και δεν δέχθηκε να πληρώσει τα λεφτά που χρωστάει, με αποτέλεσμα ο ανιψιός του να πέσει νεκρός.

Η παραγωγή των βραβείων Grammy 2023 είχε ζητήσει και από τον Offset να λάβει μέρος στην ερμηνεία του τραγουδιού και να αποτίσει φόρο τιμής στον νεκρό συγγενή του, καθώς τα δύο εναπομείναντα μέλη των Migos είναι ξαδέρφια και έχουν μεγαλώσει μαζί.

Όμως, ο Quavo αρνήθηκε να συμμετάσχει ο Offset και τον εμπόδισε να βγει μαζί του στη σκηνή, φτάνοντας στο σημείο να παίξουν ξύλο. Μάλιστα, το TMZ αναφέρει ότι οι πηγές τους αποκάλυψαν πως ο Quavo άρχισε τον καβγά τους.

Ο Quavo είχε γράψει το «Without You» μετά τον χαμό του Takeoff και του το αφιέρωσε. Ωστόσο, όταν οι φανς τους είδαν στη σκηνή μόνο το ένα μέλος των Migos, απογοητεύτηκαν από το γεγονός ότι δεν έχουν φτιάξει οι σχέσεις τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις