Site icon NewsIT
11:26 Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Χ. Ρώμας: ” Όταν βγήκε η φήμη ότι έχω ΑIDS βίωσα τον κανιβαλισμό”

" Έχω κάνει υπερβολές που τις πλήρωσα"

O Xάρης Ρώμας μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για την προσωπική του ζωή και για το δημοσίευμα που τον σόκαρε


Ποια ήταν η δυσκολότερη περίοδος της ζωής σου;

Όταν εγκατέλειψα την Ιατρική και χώρισα από έναν γάμο που έκανα σε ηλικία 25 ετών , με αποτέλεσμα να έρθω σε πλήρη ρήξη με τους γονείς μου. Όταν αμφισβήτησα την αστική νοοτροπία του πατρικού μου σπιτιού σύμφωνα με την οποία έπρεπε να γίνω επιστήμονας – και μάλιστα γιατρός καθότι πρώτος μαθητής στη Σχολή Μωραϊτη και οικογενειάρχης. Στα μάτια των δικών μου ήμουν ένα πολλά υποσχόμενο golden boy. Μια μέρα ξύπνησα και είπα “ Ευχαριστώ δεν θέλω άλλο”. Πήρα την απόφαση να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες και να αποκτήσω την ελευθερία μου, ζώντας και πάλι σαν εργένης. Αγωνίστηκα σκληρά για την επιβίωση καθώς οι δικοί μου είχαν κλείσει εντελώς τις πόρτες και στην τσέπη δεν υπήρχε δεκάρα. Ο πατέρας μου έκοψε μαζί μου κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Τα ξαναβρήκαμε λίγο πριν πεθάνει.

Η αναγνωρισιμότητα σε έχει καταπιέση στην προσωπική σου ζωή;

Η άγαρμπα εκδηλούμενη αγάπη είναι πολλές φορές πιεστική. Μου έχει τύχει να βρίσκομαι σε μαγαζί και να μιλώ έντονα βάζοντας τέλος σε μια σχέση και κάποιοι που δεν καταλάβαιναν αυτό που ζούσα εκείνη τη στιγμή ήρθαν πάνω από το κεφάλι μου και προκειμένου να με αγκαλιάσουν, να με φιλήσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου.

Διάβασε στο TLIFE όσα είπε ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός για την περιπέτεια που είχε όταν βγήκε η φήμη ότι είχε προσβληθεί από τον ιο του Aids

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version