Σάββατο, 18 Μαΐ
21oC Αθήνα

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι στο τιρκουάζ χαλί της διοργάνωσης – «Είναι σαν κατασκήνωση…»

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι στο τιρκουάζ χαλί της διοργάνωσης – «Είναι σαν κατασκήνωση…»
Φωτογραφία: Reuters

Πάσχα στο… περίφημο τιρκουάζ χαλί της Eurovision έκανε σήμερα (05.05.2024) η Μαρίνα Σάττι, σηματοδοτώντας την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της διοργάνωσης, που φιλοξενείται φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Μαρίνα Σάττι, μιλώντας στο ΕΡΤNews δήλωσε πριν εμφανιστεί στο τιρκουάζ χαλί (Turquoise Carpet) που στρώνεται κάθε χρόνο στην Eurovision πως: «Είμαστε χαρούμενοι. Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ. Είναι ένα μουσικό φεστιβάλ, όπου και να είμαστε βλέπεις παντού μουσικούς, χορευτές, τραγουδάμε με μια κιθάρα, δείχνουμε ο ένας στον άλλο βιντεάκια. Αυτό ονειρευόμουν μέσα από την μουσική. Έχουμε κάνει τις πρόβες μας και τις συνεχίζουμε και στο ξενοδοχείο».

H εκπρόσωπός μας στη Eurovision Μαρίνα Σάττι, ευδιάθετη και χαμογελαστή, συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, καθώς και με τις παρουσιάστριες του event, τις δημοφιλείς drag queens Elecktra και Tia Kofi.

Η ελληνίδα τραγουδίστρια και η ομάδα της, όπως και οι καλλιτέχνες από τις χώρες που λαμβάνουν μέρος στη Eurovision, παρέλασαν, φωτογραφήθηκαν και διασκέδασαν, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό και συναυλιακό μέγαρο Malmö Live, στην καρδιά του Μάλμε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision ERT (@eurovisionert)

Είναι η πρώτη χρονιά που το Τιρκουάζ Χαλί -το οποίο οφείλει το χρώμα του στον επίσημο χορηγό της Eurovision, Moroccanoil-, δεν μεταδίδεται ζωντανά.

Ωστόσο, τις σύντομες συνεντεύξεις των εκπροσώπων οι φίλοι του Διαγωνισμού μπορούν να τις παρακολουθήσουν live στα επίσημα κανάλια της Eurovision στο YouTube και στο TikTok

Media Τελευταίες ειδήσεις