Σάββατο, 1 Ιουν.
21oC Αθήνα

Άγγελος Παπαδημητρίου: Δεν με αφορά ο θάνατος, δεν υπάρχει θάνατος για μένα

Άγγελος Παπαδημητρίου: Δεν με αφορά ο θάνατος, δεν υπάρχει θάνατος για μένα

“Είμαι σε μεγάλες φόρμες, ετοιμοθάνατος πάντα, όπως είναι χαρακτηριστικά και το μότο μου” δηλώνει ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε ο Άγγελος Παπαδημητρίου, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση που διατηρεί με την ιδέα του θανάτου αλλά και την μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή στο θέατρο. 

«Είμαι σε μεγάλες φόρμες, ετοιμοθάνατος πάντα, όπως είναι χαρακτηριστικά και το μότο μου. Παρεμπιπτόντως, δεν με αφορά ο θάνατος. Δεν υπάρχει θάνατος για μένα, το έχει πει και ο Εγγονόπουλος.

Είναι κάτι που δεν μας αφορά, το έχουν πει και οι παλιοί. Δίνω βάση στα πολύ απλά πράγματα της ζωής» εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης. 

«Πάντα υπήρχαν τοξικά πράγματα γύρω μας. Σε μία εκδήλωση πρόσφατα για τη Μεταπολίτευση αυτό κατάλαβα. Αν σκεφτείς τη ζωή πριν από 50 χρόνια, ήταν τραγικές οι συνθήκες».

«Οι μεγάλοι καλλιτέχνες πάντα λένε «θέλω να είμαι λαϊκός» αλλά οι περισσότεροι δεν είναι. Πρέπει να κάνεις και ένα σήριαλ, να κάνεις και ένα Fort Boyard.

Οι Στάβλοι, ας πούμε, είναι πραγματικά viral. Τα αποσπάσματα από τους Στάβλους τα βλέπω με χαρά. Κι άλλα σήριαλ είναι αγαπημένα μου αλλά είναι κάπως απλά, αυτό είναι πολύπλοκο και η νεολαία βλέπει Στάβλους.

Δεν είναι ότι κάποιος αγαπάει κάποια και τα λοιπά. Φτάνει στα όρια μιας τρέλας, έχει έναν σουρρεαλισμό» πρόσθεσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις