Δευτέρα, 3 Ιουν.
29oC Αθήνα

MasterChef 2024: Ο Σοφοκλής «μοιράζει» την τράπουλα και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες

MasterChef 2024: Ο Σοφοκλής «μοιράζει» την τράπουλα και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 20/5) του MasterChef 2024, ο Σοφοκλής Πουλής, ως νέος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, κατάφερε να οδηγήσει τη μπριγάδα του στη νίκη, με τελικό σκορ 3-1.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, από τη νικήτρια μπριγάδα, παρουσίασε το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Ηλίας Παναγιώτου, αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά και τη Διαδικασία Ψηφοφορίας στην ηττημένη μπριγάδα.

Το αποτέλεσμα δεν τον στεναχώρησε, αφού, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, παρουσίασε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Απόψε, Τρίτη 21 Μαΐου, τα μέλη των δυο μπριγάδων καλούνται για μια ακόμα φορά να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους στο Τεστ Δημιουργικότητας!

Οι καλύτεροι οκτώ του MasterChef 2024 θα πρέπει να μαγειρέψουν με τα δέκα υλικά που δεν χρησιμοποίησαν στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box.

Μαζί με αυτά, όμως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν και ένα από τα οκτώ αλλαντικά, που βρίσκονται κάτω από τις καμπάνες. Ο Σοφοκλής Πουλής θα είναι αυτός που θα αποφασίσει με ποιο αλλαντικό θα μαγειρέψει ο κάθε διαγωνιζόμενος, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δυσκολέψει όσο θέλει και μπορεί τα μέλη της αντίπαλης μπριγάδας.

 

Η σκέψη και ο στόχος της γκρι μπριγάδας είναι μόνο η νίκη, αφού κανένα από τα μέλη της δεν θέλει να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη Διαδικασία Ψηφοφορίας. Αλλά και τα μέλη της μπορντό μπριγάδας επιθυμούν διακαώς να πάρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να παρακολουθήσουν την επίπονη ψηφοφορία ξανά από την ασφάλεια του εξώστη.

Από ποια μπριγάδα θα αναδειχθεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Media Τελευταίες ειδήσεις