Δευτέρα, 3 Ιουν.
24oC Αθήνα

MasterChef 2024: Το Mystery Box κρύβει «μαγειρικές» παγίδες για όλους και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

MasterChef 2024: Το Mystery Box κρύβει «μαγειρικές» παγίδες για όλους και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Ο Χρήστος Μοίρας, αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο (Πέμπτη 16/5) στο MasterChef 2024.

Οι Άνχελ Σαχπαζής, Κώστας Φρέτζιος, Γιάννης Κούρτογλου, Ηλίας Παναγιώτου από την γκρι μπιγάδα και οι Σοφοκλής Πουλής, Χριστίνα Χριστοφή, Νίκος Κυψίδης, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος από τη μπορντό μπριγάδα, είναι οι οκτώ διαγωνιζόμενοι, που συνεχίζουν τον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024, με στόχο τον τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Απόψε, Δευτέρα 20 Μαΐου, τα μέλη της μπορντό μπριγάδας θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει τα ηνία της αρχηγίας, μέχρι το τέλος τους διαγωνισμού.

Ακόμα ένα Mystery Box περιμένει τους διαγωνιζόμενους και κρύβει «μαγειρικές» παγίδες για όλους.

Τα μέλη των δυο μπριγάδων θα πρέπει να διαλέξουν τα δέκα από τα είκοσι υλικά, που βρίσκονται μέσα στο κουτί και σε 50 λεπτά να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όμορφα και νόστιμα πιάτα.

Τα ζευγάρια των μονομαχιών θα πρέπει, για μια ακόμα φορά, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου ο κάθε ένας από αυτούς να κερδίσει τον πόντο για την μπριγάδα του.

Κάθε μονομαχία και αυτή την εβδομάδα θα κρίνει πολλά. Κάθε πόντος είναι πολύτιμος και η νίκη και για τις δυο μπριγάδες, σε όλες τις μαγειρικές δοκιμασίες της εβδομάδας, αποτελεί μονόδρομο.

Όποια μπριγάδα ηττηθεί θα οδηγηθεί αμέσως σε Διαδικασία Ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ποια από τις δύο μπριγάδες θα ξεκινήσει την καινούρια εβδομάδα με το δεξί;

Media Τελευταίες ειδήσεις