Media

Masterchef 5 Spoiler: Μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι και αλλάζουν τα πάντα

MASTERCHEF: Μία εβδομάδα με εκπλήξεις και δυνατές μαγειρικές δοκιμασίες περιμένει τους παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι και έχουν μία ευκαιρία να επιστρέψουν!

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά στο MasterChef 5, με πολύ δυνατές και ιδιαίτερα σκληρές μαγειρικές δοκιμασίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό. Συνολικά 12 παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα επιστρέψουν και πάλι στην κουζίνα του MasterChef 5 διεκδικώντας μία δεύτερη ευκαιρία.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρει πως η σημερινή ημέρα θα είναι η πρώτη για τις… επιστροφές, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στους παίκτες που έχουν παραμείνει στο σπίτι, αφού δε γνωρίζουν πόσες ημέρες θα διαρκέσει αυτή η διαδικασία.

Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Ο Διονύσης δίνει το γούρι του στον Ιωάννη, αφού όπως είπε είναι αυτός που θέλει να μπει και πάλι μέσα στο σπίτι μαζί με τη Μαργαρίτα.
Ανάμεσα σε αυτούς που αναζητούν μία δεύτερη ευκαιρία είναι και η Μαρίνα.

«Εάν μπούμε στο σπίτι θα πρέπει να μιλήσουμε με κάποιους ανθρώπους που έχουν παραμείνει στο σπίτι. Έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα για τη δική μου ψυχή που δεν ήταν όμορφα.

Εγώ δεν έχω θίξει καμία ψυχή. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τον χαβαλέ μου. Όταν μιλάω σοβαρά, μιλάω σοβαρά και δεν αστειεύομαι», δήλωσε η Μαρίνα on camera στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Τι θα δούμε σήμερα στο Masterchef:

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη το zappit.gr, οι παίκτες που τελικά θα επιστρέψουν στο MasterChef θα είναι 5 στο σύνολο. Και ανάμεσά τους θα είναι και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός και Ιωάννης Αυλωνίτης, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναμένεται επίσης να επιστρέψουν στο Masterchef.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Νέστορας Νέστορας: «Δούλευα σαν σερβιτόρος στο εστιατόριο των γονιών μου» – Οι αποκαλύψεις του νικητή του MasterChef στην πρώτη του συνέντευξη
Ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του «MasterChef», Νέστορας Νέστορας, μία ημέρα μετά τον τελικό του διαγωνισμού παραχώρησε την πρώτη...
Νέστορας Νέστορας 1