Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Netflix: Enola Holmes, Το Ημερολόγιο της Νοέλ και ακόμη 17 ταινίες τον Νοέμβριο

Netflix: Enola Holmes, Το Ημερολόγιο της Νοέλ και ακόμη 17 ταινίες τον Νοέμβριο

Ποιες είναι οι οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι νέες ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Νοέμβριο, είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

01/11/2022
Η Κατάληψη / The Takeover
Κατηγορούμενη για φόνο επειδή ξεσκέπασε ένα σκάνδαλο απορρήτου, μια τίμια χάκερ προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία και να βρει τους εγκληματίες που την εκβιάζουν.

04/11/2022
Ενόλα Χολμς 2 / Enola Holmes 2
Η Ενόλα αναλαμβάνει επίσημα την πρώτη της υπόθεση: τη διαλεύκανση της εξαφάνισης μιας κοπέλας. Θα χρειαστεί, όμως, τη βοήθεια των φίλων της και του αδελφού της, Σέρλοκ.

08/11/2022
Οικογένεια Κλάους 2 / The Claus Family 2
Μία δουλειά έχει ο Αϊ-Βασίλης. Να παραδίδει δώρα. Όταν όμως ο Τζουλς αναλαμβάνει τη θέση του παππού του, Νοέλ, δέχεται ένα γράμμα από ένα κορίτσι με μια ξεχωριστή ευχή.

09/11/2022
Μια Ποδοσφαιρική Ταινία / The Soccer Football Movie
Τέσσερις νεαροί φαν του ποδοσφαίρου συμμαχούν για να βοηθήσουν τα είδωλά τους να ανακτήσουν τις ικανότητές τους, όταν ένας δολοπλόκος επιστήμονας κλέβει το ταλέντο τους.

10/11/2022
Χριστουγεννιάτικος Έρωτας / Falling for Christmas
Όταν παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, μια κακομαθημένη κληρονόμος δέχεται τη φροντίδα ενός άτυχου χήρου και της κόρης του.

10/11/2022
Χαμένη Σφαίρα 2 / Lost Bullet 2
Αφού αποκατέστησε το όνομά του, ο ιδιοφυής μηχανικός Λίνο έχει μόνο έναν στόχο: να εκδικηθεί τους διεφθαρμένους αστυνομικούς που σκότωσαν τον αδελφό και τον μέντορά του.

11/11/2022
Μείνε / Don’t Leave
Η κοπέλα του Σεμίχ τον χωρίζει ξαφνικά. Εκείνος, για να βρει απαντήσεις για τη σχέση τους, πρέπει σύντομα να αντιμετωπίσει αυτό που αγνοούσε για καιρό.

11/11/2022
Ο Δράκος του Πατέρα μου / My Father’s Dragon
Ένα αγόρι φεύγει από τη Ζοφερή Πόλη και ταξιδεύει στο μυστηριώδες Άγριο Νησί, όπου γνωρίζει τρομερά θηρία – και αποκτά έναν παντοτινό φίλο.

16/11/2022
Εκτός Δρόμου / Off Track
Από απόγνωση, μια άφραγκη μόνη μητέρα φορά τη στολή της και δοκιμάζει να κάνει σκι στο Βασαλοπέτ παρέα με τον (όχι και τόσο τέλειο) τελειομανή αδελφό της.

16/11/2022
Το Θαύμα / The Wonder
Στοιχειωμένη από το παρελθόν, μια νοσοκόμα ταξιδεύει από την Αγγλία σ’ ένα χωριό της Ιρλανδίας το 1862 για να ερευνήσει το θαύμα ενός κοριτσιού που ζει χωρίς να τρέφεται.

17/11/2022
Χριστούγεννα Μαζί Σου / Christmas with You
Καθώς αναζητά έμπνευση για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, μια ποπ σταρ εκπληρώνει την επιθυμία μιας νεαρής φαν να τη γνωρίσει και στην πορεία βρίσκει την αληθινή αγάπη.

18/11/2022
Σλάμπερλαντ / Slumberland
Παρέα με έναν πληθωρικό παράνομο, ένα τολμηρό ορφανό κορίτσι ταξιδεύει στη χώρα των ονείρων, για να βρει μια πολύτιμη πέρλα που θα εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της.

23/11/2022
Οι Κολυμβήτριες / The Swimmers
Από την εμπόλεμη Συρία στους Ολυμπιακούς του 2016, δύο νεαρές αδελφές ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι, αξιοποιώντας ηρωικά την ψυχή και τις ικανότητές τους στην κολύμβηση.

23/11/2022
Χριστούγεννα στη Φάρμα με τα Γκι / Christmas on Mistletoe Farm
Ένας χήρος πατέρας κληρονομεί μια φάρμα τα Χριστούγεννα και τα βρίσκει σκούρα με την προσαρμογή του στη ζωή στο χωριό. Μα τα παιδιά του θέλουν να μείνουν εκεί για πάντα.

23/11/2022
Σχέδιο Μαθήματος / Lesson Plan
Όταν ένας καθηγητής πεθαίνει, ο κολλητός του —και πρώην αστυνομικός— πιάνει δουλειά στο σχολείο, για να αντιμετωπίσει τη συμμορία που είναι υπεύθυνη.

24/11/2022
Το Ημερολόγιο της Νοέλ / The Noel Diary
Αδειάζοντας το πατρικό του τα Χριστούγεννα, ένας συγγραφέας γνωρίζει μια γυναίκα που ψάχνει τη μητέρα της. Θα ανοίξει ένα ημερολόγιο το παρελθόν και τις καρδιές τους;

30/11/2022
Το Όνομά μου Είναι Εκδίκηση / My Name Is Vendetta
Μετά τη δολοφονία της γυναίκας και του κουνιάδου του, ένας πρώην εκτελεστής της μαφίας και η κόρη του καταφεύγουν στο Μιλάνο για να σχεδιάσουν την εκδίκησή τους.

30/11/2022
Ο Ασθενής / The Lost Patient
Ένας νεαρός άντρας ξυπνά από κώμα χωρίς να θυμάται τίποτα από τη νύχτα που δολοφονήθηκε όλη του η οικογένεια και προσπαθεί με την ψυχίατρό του να ανασύρει την αλήθεια.

30/11/2022
Άνθρωπος της Δράσης / A Man of Action
Σ’ αυτό το δράμα από τη ζωή του Λούθιο Ουρτούμπια, ένας αναρχικός επιτίθεται σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο μέσω μιας δαιμόνιας επιχείρησης παραχάραξης.

Media Τελευταίες ειδήσεις