Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Λύγισε ο Τριαντάφυλλος – Τι είπε ο Γιώργος Λιανός για τις αλλαγές στους κανονισμούς

Survivor: Λύγισε ο Τριαντάφυλλος – Τι είπε ο Γιώργος Λιανός για τις αλλαγές στους κανονισμούς

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Ευτυχείτε”, και σε ζωντανή σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για όλα. Για τους παίκτες αλλά και για τις αλλαγές στους κανονισμούς του παιχνιδιού επιβίωσης.

SURVIVOR: Ο Γιώργος Λιανός βγήκε με ζωντανή σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται για τις ανάγκες της παρουσίασης του Survivor, και μίλησε γιοα όλους και για όλα. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου, ενώ ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε όσον αφορά τις ψηφοφορίες και την ανάδειξη των υποψήφιων προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός δεν θέλησε να δώσει πολλές πληροφορίες για τις αλλαγές, ωστόσο, εξήγησε πως η παραγωγή θέλει να αποφύγει φαινόμενα τύπου… Χανταμπάκη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες γι’ αυτό το θέμα. Πάντως, απ’ ότι έχει φανεί και στα social media του Survivor που διαχειρίζεται ο ΣΚΑΙ, έχει γίνει μια μεγάλη δημοσκόπηση. Όπως οι τηλεθεατές αγαπούν το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το ίδιο το αγαπάμε κι εμείς. Οφείλουμε να ακούμε τη γνώμη του κόσμου και να γίνεται μια συζήτηση για να έχουμε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Σε άλλο σημείο της συνάντευξής του, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει το ατομικό αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Αν γίνει κάποια αλλαγή, φαντάζομαι προς αυτή την κατεύθυνση θα πάει».

Τι είπε για την ψηφοφορία και τη δημοφιλία της Σαλαγκούδη

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τη δημοφιλία της Ανθής Σαλαγκούδη αναφέροντας πως έμαθε το αποτέλεσμα λίγο πριν το ανακοινώσει. Επίσης, μίλησε για τον τρόπο που γίνεται η ψηφοφορία και δήλωσε πως αλλάζει η ψηφοφορία. Ακόμα, απάντησε στο εάν υπήρξε τσακωμός ανάμεσα στους παίκτες κατά τη διάρκεια του συμβουλίου στο Survivor.

Τι είπε ο Γιώργος Λιανός για το Survivor και το Voice

Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως στις παραλίες των παικτών μπορεί να πάει μόνο ο στρατός και πως δεν θα παρέμβουν εάν υπάρξει ερωτική συνύπαρξη. Επίσης, μίλησε για τη στρατηγική του Τζέιμς και απάντησε στο εάν τον έχει ξαφνιάσει κάτι. Ακόμα, δήλωσε πως δεν επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το Voice.

Τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου για το αποτέλεσμα του αγώνα

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Στον αγώνα για το έπαθλο, οι Μπλε κατάφεραν να απολαύσουν τις πίτσες, που τόσο πολύ ήθελαν, αλλά λίγο νωρίτερα ο James δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί τον Τριαντάφυλλο, λέγοντάς του «αν θέλει να του δώσει τον αριθμό για να παραγγείλει πίτσα».

Αν κι αρχικά ο Τριαντάφυλλος φάνηκε να παίρνει χαλαρά το «καρφί» του James λέγοντάς τους να απολαύσουν το έπαθλο, δεν ίσχυσε το ίδιο και κατά την επιστροφή στην καλύβα με τον Τριαντάφυλλο να κλαίει από τα νεύρα. Μάλιστα οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι κάποιος τόσο μικρός μίλησε έτσι στον Τριαντάφυλλο που είναι μεγαλύτερος κι έχει μια καλλιτεχνική πορεία.

Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις