Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγγελόπουλος Survivor: Επική γκριμάτσα για Βαλαβάνη που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Αγγελόπουλος Survivor: Επική γκριμάτσα για Βαλαβάνη που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Η γκριμάτσα του Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor. Δείτε την επική αντίδρασή του όταν μαθαίνει ότι τώρα θα μαγειρεύει η Βαλαβάνη.

Με την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη έκλεισε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο διάλεξε να παραμείνει ο ράπερ της παρέας, Μπο. 

Και η ερώτηση είναι τώρα… Ποιος θα αναλάβει τα σκήπτρα της μαγειρικής στην ομάδα των Διασήμων; Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν χωρίς αμφιβολία αυτός που πάντα ενδιαφερόταν για το φαγητό της ομάδας του και ετοίμαζε το γεύμα τους. Ήταν ιδιαίτερος ο τρόπος με τον οποίο έκανε το ρύζι με σάλτσα καρύδας και όλοι οι συμπαίκτες του απολάμβαναν την μαγειρική του. Τι θα γίνει όμως τώρα που ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν αυτός που επέλεξε να φύγει το κοινό από τον Άγιο Δομίνικο;

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Συμβούλιο του νησιού του χθεσινού Survivor, είπε: “Κάναμε μία συζήτηση με τον Κώστα και είπαμε ότι αν φύγει τα σκήπτρα της κατσαρόλας και της κουτάλας θα τα πάρω εγώ” και αμέσως γύρισε και κοίταξε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος σιγοψιθύρισε “Ωχ”! Η γκριμάτσα του είναι “όλα τα λεφτά”, αφού φαίνεται ότι η συμπαίκτρια του δεν είναι… κορίτσι για σπίτι!

Θυμίζουμε άλλωστε ότι σε προηγούμενο τρέιλερ ο ίδιος είχε δηλώσει ότι “η Βαλαβάνη είναι αυτή που βοηθά λιγότερο στη συμβίωση από κάποιους άλλους”. Αυτό το… άδεισμα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξαφανίστηκε στο μοντάζ από τον ΣΚΑΙ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στο 2:41:00:

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ! Αγγελόπουλος καρφώνει Βαλαβάνη: Βοηθάει λιγότερο στη συμβίωση! [vid]

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Χαμός στο Survivor! Οι Διάσημοι “χάρισαν” τη νίκη στους Μαχητές και η αποχώρηση ήρθε πιο νωρίς… [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε