Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αγγελόπουλος Survivor: Πήγε να βοηθήσει την Βαλαβάνη και…έφαγε “χυλόπιτα”! [vid]

Αγγελόπουλος Survivor: Πήγε να βοηθήσει την Βαλαβάνη και…έφαγε “χυλόπιτα”! [vid]

Ερωτικό… καβγαδάκι Αγγελόπουλου και Βαλαβάνη στο χθεσινό Survivor! Της έπιασε το πόδι να την βοηθήσει στην πληγή της και αυτή του φώναζε να φύγει μακριά της!

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Οι εντάσεις δεν έλειπαν τόσο από το “στρατόπεδο” των Μαχητών, όσο και από αυτό των Διασήμων. Η Βαλαβάνη μάλωσε με τον Αγγελόπουλο που της πείραζε το πόδι! Διαβάστε τι έγινε χθες στο hot στιγμιότυπο του παιχνιδιού.

Και οι δύο ομάδες στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το πολυπόθητο έπαθλο. Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν ένα zip line πάνω από νερό, ύστερα να αποφύγουν εμπόδια, στη συνέχεια να περπατήσουν πάνω σε δοκό ισορροπίας, ενώ στο τέλος έπρεπε να βάλουν στη σωστή σειρά κουτιά και να πετύχουν τον στόχο που καθόριζε τη νίκη με 2 πετυχημένες βολές.

Αρχικά το προβάδισμα στο ματς του Survivor, το είχαν οι Διάσημοι, αφού μπορεί να μην έφταναν πρώτοι στον στόχο, όμως ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και εύστοχοι. Στην πρώτη αναμέτρηση των κοριτσιών, Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ έφτασαν σχεδόν μαζί στον στόχο όμως, η πρώτη ήταν αυτή που τα κατάφερε.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Όμως, ένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια της πορείας της στο χθεσινό Survivor, την ταλαιπώρησε και μετά την πονούσε. Αμέσως ο Ντάνος πήγε δίπλα της για να τη βοηθήσει. Προσπάθησε να ρίξει νερό στην πληγή της, αλλά η ίδια του φώναζε να μείνει μακριά της!

“Αααα! Μην το πειράζεις! Φύγε μακριά! Έχει τρύπα!”, φώναζε και γελούσε ταυτόχρονα, ενώ ο Μπο μεταξύ αστείου και σοβαρού της απάντησε “Ε τι να είναι; Τρίγωνο;”. H… διαμάχη Ντάνου – Βαλαβάνη συνέχισε και μετά, με την ίδια να του φωνάζει να μην την βοηθά και να του εξηγεί ότι θέλει να της το δέσει ο γιατρός. Ο Ντάνος επέμενε και πήγε να της πιάσει το πόδι, να της ρίξει νερό για να φύγει η άμμος από την πληγή. Τότε ο Μπο σχολίασε χιουμοριστικά… «Κι έτσι ράγισε η σχέση!».

Τελικά τι σχέση έχουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ τους ή παραμένουν σε αναμμένα κάρβουνα; Δείτε το σχετικό απόσπασμα του χθεσινού Survivor και τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε