Media

Survivor 2024: Γι’ αυτό έφυγε ο Αλέξης Παππάς από τον Άγιο Δομίνικο – Ο Τζέιμς Καφετζής και τα κιλά

Τον λόγο που αποχώρησε από το Survivor οικειοθελώς αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς. Μίλησε, επίσης, για τα κιλά που έχασε σε αυτήν τη δεύτερη «θητεία» του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή.

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Αλέξης Παππάς, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» από τον ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις συνθήκες που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, στα κιλά που έχασε, καθώς και στον λόγο που αποφάσισε να φύγει.

«Πεινάσαμε. Έχασα 12 κιλά συνολικά. Το 2021 είχα χάσει 14 κιλά, είχα κάτσει πιο πολύ και ήταν πιο μεγάλη η ταλαιπωρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

Ξεκαθάρισε, εξάλλου, ότι οι σχέσεις του με τον Τζέιμς Καφετζή έχουν πλέον αποκατασταθεί και είναι διαφορετικές από αυτές το 2021.

 

Σχετικά με τον λόγο της οικειοθελούς αποχώρησής του, απάντησε:

«Ο λόγος που είμαι πίσω είναι γιατί προέκυψε ένα θέμα υγείας με ένα δικό μου πρόσωπο. Διαχειρίσιμο είναι. Οπότε τα σχέδιά μου τα αφήνω για λίγο στην άκρη και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ ακόμη πως είμαι στην Ελλάδα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα