Συμβαίνει τώρα:
Media

Ανθή Σαλαγκούδη: Σκέφτομαι να κάνω μια σειρά ντοκιμαντέρ δικής μου παραγωγής

«Πλέον δεν πιστεύω στις infotainment εκπομπές», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στην εκπομπή Breakfast@star και τη Μυρσίνη Κοντού έδωσε συνέντευξη η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για την ενημέρωση και τα δελτία ειδήσεων που υπηρετεί τον τελευταίο χρόνο, αλλά και για τις infotainment εκπομπές.

«Ήταν μια απαιτητική χρονιά, ήταν ο πρώτος μου χρόνος στα δελτία ειδήσεων και θέλω να συνεχίσω. Θα συνεχίσω στο Attica TV και την επόμενη σεζόν.

Είναι το πρώτο κανάλι που με πίστεψε στην ενημέρωση, ίσως άλλα κανάλια να μη μου έδιναν την ευκαιρία. Σκέφτομαι να κάνω μια σειρά ντοκιμαντέρ δικής μου παραγωγής με διάφορα θέματα.

Αν και ήμουν από τους πρώτους υποστηρικτές, πλέον δεν πιστεύω στις infotainment εκπομπές.

Όταν κάνεις ενημέρωση πρέπει να έχεις ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που να την υποστηρίζουν», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Μπαμπά σ' αγαπώ: Ο Δημήτρης βρίσκει δύσκολο να αποδεχτεί πλήρως τον νέο του ρόλο ως πατέρας
Ο Ηρακλής πρέπει να ετοιμαστεί για να δει τον Στέλιο στο σπίτι των παππούδων του αλλά η Μαίρη τον πιέζει να κάνουν μια συζήτηση για αυτά που συνέβησαν μεταξύ τους το προηγούμενο βράδυ
Μπαμπά σ’ αγαπώ – επόμενο επεισόδιο: Ο Δημήτρης βρίσκει δύσκολο να αποδεχτεί πλήρως τον νέο του ρόλο ως πατέρας