Media

Ανθή Βούλγαρη: «Είδα την Φαίη Σκορδά στον ύπνο μου»

Μία αναφορά στην Φαίη Σκορδά έκανε σήμερα (04.10.2024) στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» η Ανθή Βούλγαρη την ώρα που έδινα πάσα στο «Buongiorno».

Στο φινάλε της εκπομπής που παρουσιάζει η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, οι δύο δημοσιογράφοι ενημέρωσαν τους τηλεθεατές ότι ακολουθεί η εκπομπή «Buongiorno». Τότε η Ανθή Βούλγαρη έκανε μία αποκάλυψη αναφορικά με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη είπε on air ότι είδε την Φαίη Σκορδά στον ύπνο της το προηγούμενο βράδυ.

«Την είδα στον ύπνο μου ότι αλλάζαμε μαζί ντουλάπες και βάζαμε τα χειμερινά ρούχα από τα καλοκαιρινά. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό».

«Σημαδιακό», απάντησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος γελώντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Κωστόπουλος: Τα λεφτά που ακουμπούσαν στην Ελένη Μενεγάκη για τοποθέτηση προϊόντος είτε έκανε 25% είτε 10% δεν υπήρχαν
««Αν έκανα μια βλακεία ήταν ότι άρχισα κι έχωνα, κι έχωνα. Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε σπίτια, ούτε λεφτά που είχα μαζεμένα», είπε για το τέλος της «αυτοκρατορίας» τους στα media
Πέτρος Κωστόπουλος και Ελένη Μενεγάκη
6