Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος στο «Πλάκα κάνεις»

Κατάφεραν με τις πλάκες τους να κάνουν τα «θύματά» τους αλλά και τους τηλεθεατές να σπάσουν πλάκα.

Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος έστησαν παγίδες σε πολλούς και το «Πλάκα κάνεις» κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Δυστυχώς όμως, παρά τα όσα ακούγονται ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην δώσει το πράσινο φως στην εκπομπή και για την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του ΑΝΤ1 προβληματίστηκαν πολύ για το αν πρέπει η εκπομπή «Πλάκα κάνεις» να συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Αυτό που σκέφτηκαν στο κανάλι του Αμαρουσίου, είναι ότι μετά την προβολή των επεισοδίων οι τηλεθεατές έμαθαν το concept της εκπομπής και ως εκ τούτου τα «θύματα» θα είναι υποψιασμένα με αποτέλεσμα οι συντελεστές να μην μπορέσουν να στήσουν εύκολα πλάκες. Δεν είναι τυχαίο που η προβολή των επεισοδίων ξεκίνησε αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και τα «θύματα» είχαν πιαστεί… στις κάμερες της εκπομπής. Έτσι, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βάλει για λίγο στον… πάγο το «Πλάκα κάνεις» ώστε να ξεχαστεί και οι Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος να επιστρέψουν για περισσότερες πλάκες τη μεθεπόμενη σεζόν.

Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το κανάλι του Αμαρουσίου είναι ευχαριστημένο από τη συνεργασία του με τους δύο παρουσιαστές και πρόθεσή τους είναι να αξιοποιήσουν το Σάββα Πούμπουρα και το Δημήτρη Βλάχο σε άλλες εκπομπές.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε