Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Αργύρης Αγγέλου: Ποτέ δεν μετάνιωσα που έγινα ηθοποιός, μέχρι τώρα τουλάχιστον

Αργύρης Αγγέλου: Ποτέ δεν μετάνιωσα που έγινα ηθοποιός, μέχρι τώρα τουλάχιστον

“Στο ξεκίνημα σου λένε «πού πας να μπλέξεις» αλλά δεν ακούμε τίποτα και κανέναν” ομολογεί ο Αργύρης Αγγέλου.

Στην απόφαση να γίνει ηθοποιός, την οποία και ομολογεί πως δεν έχει μετανιώσει μέχρι σήμερα, αλλά και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί στο μέλλον αναφέρθηκε ο Αργύρης Αγγέλου στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. 

Μετάνιωσες ποτέ που έγινες ηθοποιός;

Ποτέ δεν μετάνιωσα που έγινα ηθοποιός, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τις δυσκολίες όταν ξεκινάει. Βέβαια μπορεί οι άλλοι να του λένε «πού πας να μπλέξεις», αλλά σε αυτή την ηλικία δεν ακούμε τίποτα και κανέναν. Κάνουμε ό,τι θέλει το κεφάλι μας.

Η αφορμή για εμένα να ακολουθήσω το επάγγελμα του ηθοποιού ήταν η θεατρική διαδικασία που έζησα στο σχολείο σε μια παράσταση που στήσαμε τότε. Μου αρέσει που αυτή η δουλειά έχει μια ομαδικότητα, που δεν κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα.

Σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις μέσα σου, είναι μια δουλειά που δεν μοιάζει με καμία άλλη και δεν βαριέσαι. Συναναστρέφεσαι με καινούργιους ανθρώπους, κάνεις διαφορετικά είδη. Αυτό ήθελα και εγώ, να καταφέρω γίνω ένας ηθοποιός που θα μπορεί κάποιος να με σκέφτεται για διάφορα πράγματα.

Θα ήθελες να γίνεις πατέρας;

Όχι δεν το έχω σκεφτεί, αλλά δεν το αποκλείω. Η συντροφικότητα πάντως είναι στους στόχους μου, αλλά τα πράγματα αυτά δεν τα προγραμματίζεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις